2 Νοεμβρίου 2008

Στα... μαλακά η Ατλέτικο

Η UEFA αποφάσισε να δείξει επιείκια και να μειώσει την ποινή της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είχε τιμωρηθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για το Champions League (1/10).
Οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα... εξοριστούν τελικά από το γήπεδο τους, «Βιθέντε Καλντερόν» για δύο αγωνιστικές όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, όμως το επόμενο παιχνίδι για το Champions League με αντίπαλο την Αϊντχόβεν (22/11) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Τα δυσάρεστα νέα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι ότι η ομάδα θα βρίσκεται υπό την... επιτήρηση της UEFA για τα επόμενα δύο χρόνια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα ανεχτεί άλλα κρούσματα απειθαρχίας και χουλιγκανισμού στις διασυλλογικές διοργανώσεις.
«Μετά από διεξοδική μελέτη όλων των στοιχείων που είχαμε στη διάθεση μας, αποφασίσαμε τη μείωση της ποινής της Ατλέτικο Μαδρίτης σε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην αναμέτρηση του Champions League με αντίπαλο την Αϊντχόβεν στις 26/10, δεν θα βρεθούν θεατές μέσα στο γήπεδο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: