2 Νοεμβρίου 2008

Για το +5 πριν το «αιώνιο» ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα που... τάραξε τα νερά στην Παιανία, τον Εργοτέλη με στόχο να μην υποστεί ότι και ο «αιώνιος αντίπαλός» του.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών πριν την αναμέτρηση με τους «πράσινους» και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του πίεση και ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος. Παράλληλα, τους επέστησε την προσοχή τους στις γρήγορες αντεπιθέσεις του Εργοτέλη, οποίος εκτός από τον Κουτσιανικούλη θα έχει στη διάθεσή του και τον Πάτρικ Ογκονσότο.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν το Σάββατο οι Πατσατζόγλου και Στολτίδης, ωστόσο ο δεύτερος αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και οι τραυματίες Αντζας, Μπελούτσι, Λεονάρντο, αλλά και οι Ντομί (προτιμήθηκε ο Ραούλ Μπράβο), Γ. Παπαδόπουλος (συμπεριλήφθηκε ο Κ. Παπαδόπουλος) και φυσικά ο τιμωρημένος Τοροσίδης.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Βαλβέρδε είναι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τζόρτζεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Ντιόγκο, Μενδρινός και Κοβάσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: