24 Νοεμβρίου 2008

«Να συνεχίσουμε έτσι» είπε ο Σάντος

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν... χάρηκε ιδιαίτερα από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης ουκ ολίγες φορές φωτογράφισε τη διαιτησία τονίζοντας ότι «δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».
Μετά το παιχνίδι, δεν έλειψε η ένταση στη φυσούνα μεταξύ ανθρώπων των δύο ομάδων, αλλά και η επέμβαση των πιο ψύχραιμων.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην απόδοση της ομάδας του είπε ότι «είχαμε προειδοποιήσει τους παίκτες μας ότι η Λάρισα είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καλύτερη.
»Εμείς αφήναμε αποστάσεις από τους προσωπικούς αντιπάλους, γεγονός που επέτρεψε στη Λάρισα να έχει τη κατοχή της μπάλας και συνάμα καλή κυκλοφορία. Οταν δε είχαμε εμείς τη μπάλα, ήμασταν βιαστικοί και την χάναμε με σχετική ευκολία.
»Κι όταν είναι έτσι τα πράγματα, είναι δύσκολο να ελέγξεις τον ρυθμό. Δεν θεωρώ όμως ότι έκανε σημαντική φάση η Λάρισα», είπε και αναφέρθηκε στο διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο.
«Εξηγήσαμε κάποια πράγματα στους παίκτες στο ημίχρονο, όπου είπαμε πως ήταν απαραίτητο να διορθωθούμε τόσο στο κομμάτι των αποστάσεων.
»Θέλαμε επίσης να παίξουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια και νομίζω ότι από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά. Αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: