24 Νοεμβρίου 2008

Μπάκα: «Αφιερωμένο στο Ζλάταν»

Ο Ιμπραήμα Μπακαγιόκο ήταν το πρόσωπο του αγώνα με το γκολ που πέτυχε το οποίο χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 στο χτεσινό ματς. «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, όχι το γκολ. Είναι σημαντικό να μαζεύουμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε την μπάλα περισσότερα στα ίδια μας και φτάσαμε στη νίκη. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ήμασταν λίγο παράξενα, γιατί είχε βγει νωρίτερα ο Μουσλίμοβιτς. Ευτυχώς κερδίσαμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που νικήσαμε. Δεν ήταν κάτι διαφορετικό για μένα το ότι σκόραρα εις βάρος της προηγούμενης ομάδας μου. Έχω παίξει πάντε χρόνια στη Μαρσέιγ και σε αρκετές ακόμη μεγάλες ομάδες. Τώρα παίζω στον ΠΑΟΚ. Ευχαρίστησα το Θεό για το γκολ, το οποίο αφιερώνω σε όλους τους φιλάθλους και την ομάδα, αλλά πάνω από όλα στο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Ξέρω καλά ότι ήταν διαίτερο ματς γι’ αυτόν, επειδή είχαν έρθει και οι γονείς του για να τον δουν. Ήθελε πολύ να σκοράρει, αλλά ήταν πολύ άτυχος που τραυματίστηκε», τόνισε ο Ιβοριανός, ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανείς προκλήσεις από τους πρώην του συμπαίκτες της Λάρισας καταβαίνοντας στα αποδυτήρια.



Πρώτος τον προκάλεσε ο Κώτσιος ζητώντας του τον λόγο επειδή έπαιξε δυνατά (;) και μετά άρχισαν να τον προκαλούν και ο Ιγκλέσιας με τον Σαρμιέντο! Οι παίκτες της Λάρισας ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί. «Να το θύμασε αυτό που μας έκανες», έλεγε ο Κώτσιος λες και δεν έπρεπε να βάλει γκολ ο Μπακαγιόκο σε βάρος της Λάρισας! Η σεκιούρι του γηπέδου προσπάθησε να ηρεμήσει τους φιλοξενούμενους που ήταν άνευ λόγου εκτός αυτού και ο Σάντος πήγε για να ηρεμήσει τον Μπακαγιόκο ο οποίος έγυρε το κεφάλι του στον ώμο του Πορτογάλου.
Προκλητικός ήταν και ο αντιπρόεδρος της Λάρισας, κ. Κωνστάντος ο οποίος φώναζε στους διαιτητές ότι έπρεπε να έχουν αποβάλλει τον Μπακαγιόκο (;) ενώ οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδα κτυπούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους στα αποδυτήρια.
Μάλιστα δημιουργήθηκε και άλλο θέμα καθώς η Λάρισα δεν έστειλε παίκτη για να μιλήσει στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, όπως οφείλουν να κάνουν όλες οι ομάδες, γεγονός που προκάλεσε νέες έντονες αντιδράσεις αλλά και ιδιαίτερα αρνητική εικόνα για τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: