24 Νοεμβρίου 2008

Απογοητευμένος ο Μπάγεβιτς

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν περίμενε να δει τέτοια απόδοση από την ομάδα του, παραδέχθηκε ότι χρειάζονται αλλαγές για να αντιστραφεί η κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από την μια μέρα στην άλλη.
«Ήμασταν μέτριοι, για να μην πω κακοί. Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. To πιο μεγάλο πρόβλημα μας είναι η ηρεμία στο παιχνίδι και η πειθαρχία στα μαρκαρίσματα. Χάνουμε την μπάλα πολύ εύκολα. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ εύκολα. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε. Αλήθεια είναι πως είχαμε και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, όταν ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες» είπε αρχικώς ο Μπάγεβιτς.
Και συνέχισε:
«Πρέπει να δουλεύουμε σε τρία πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να αλλάξουν όλα σε μια νύχτα. Αλλά αυτά που θέλω εγώ είναι άλλα. Χωρίς να θέλω να κατηγορώ κανέναν. Θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα και στην τακτική και στις ενέργειες και στις συνήθειες που έχουμε. Και στην ομαδικότητα.
» Πιστεύω πως θα τα φτιάξουμε. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί. Να έχουμε κίνηση, να μην κοιτάμε την μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: