11 Νοεμβρίου 2008

«Χάνει» Καραγκούνη, Μουν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αφενός δεν πήρε αυτό που θα ήθελε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφετέρου θα πρέπει να διαχειριστεί την απώλεια των Γιώργου Καραγκούνη, Μπράις Μουν, οι οποίοι θα απουσιάσουν όχι μόνο από το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα την Τετάρτη (19:00), αλλά και από τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.
Ο «Κάρα», που αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα διαπιστώθηκε πως πάσχει από τενοντίτιδα στον αριστερό προσαγωγό, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες.
Ακόμα χειρότερα είναι τα νέα για τον Μπράις Μουν. Ο Νοτιοαφρικανός μπακ υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε έναν μήνα. Πάντως, ο παίκτης μέσα στις επόμενες μέρες θα υποβληθεί και σε αρθροσκόπηση, οπότε και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί καλύτερα.
Το κακό... τρίτωσε με τον Ροντρίγκο Σόουζα, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης. Εάν ο Βραζιλιάνος φορ έχει υποστεί θλάση, τότε αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο - τριών εβδομάδων...
Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το ματς Κυπέλλου HOL με την Καβάλα την Τετάρτη (19:00) στο οποίο ο Τεν Κάτε σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, όπως φάνηκε και από τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Καραγκούνης, Λεοντίου, Μάντζιος, Μουν, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ και Σόουζα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Σάμιος, Παντίδος.
Στον αγώνα με την Καβάλα θέση βασικού διεκδικούν οι Γκούμας, Ιβανσιτς, Σαλπιγγίδης, Κλέιτον και Ρουκάβινα, ενώ θα πρέπει να αναμένενονται και αλλαγές στο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: