11 Νοεμβρίου 2008

Καλύτερα ο Αντζας, ο Ζεβλάκοφ χάνει τον ΠΑΟΚ

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Αυτό που συγκεντρώνει το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον είναι κατάσταση της υγείας του Παρασκευά Αντζα, η οποία παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, ενόψει του επόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Η παρουσία του έμπειρου αμυντικού κρίνεται πολύτιμη για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Μίχαλ Ζεβλάκοφ.
Ο Πολωνός άσος υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα έκανε θεραπεία και την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησαν ο Λεονάρντο και ο Ραούλ Μπράβο, ο δεύτερος λόγω μιας σύσπασης στον προσαγωγό, θεραπεία έκαναν ο Μήτρογλου και ο Παναγόπουλος, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στη μέση.
Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μενδρινός, επειδή ταλαιπωρείται από ίωση. Ο μέσος του Ολυμπιακού πήγε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: