31 Οκτωβρίου 2008

Ανεβάζουν... στροφές Μπασινάς και Μαντούκα

Μετά τα όσα δυσάρεστα ανέφερε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε την Πέμπτη, πήγε στην προπόνηση όπου τον περίμεναν δύο ευχάριστες εκπλήξεις. Ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε τους Μαντούκα και Μπασινά να ανεβάζουν στροφές και σύντομα θα μπορεί να τους υπολογίζει για τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός λοιπόν ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, παίρνοντας μάλιστα μέρος και στο διπλό, ενώ ο Μπασινάς δοκίμασε πρόγραμμα επανένταξης, ακολουθώντας μεγάλο μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Πάντως οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (16:45)με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά πιθανότατα θα είναι έτοιμοι για το ματς με την Ξάνθη.
Ο Κυργιάκος ανέβασε ρυθμό στο πρόγραμμα αποκατάστασης και υποβλήθηκε το απόγευμα σε προγραμματισμένο υπερηχογραφικό επανέλεγχο για να διαπιστωθεί η πορεία της αποκατάστασής του. Τέλος, ο Ταχτσίδης υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν σημάδια έντονης κόπωσης και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.
Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 16.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: