31 Οκτωβρίου 2008

«Ροσονέρi» και επισήμως ο Μπέκαμ

Ο... αρραβώνας έγινε γάμος και η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ υπό τη μορφή του δανεισμού από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι.
Οι εκπρόσωποι του Αγγλου σούπερ σταρ έφτασαν την Πέμπτη στο Μιλάνο και μέσα σε λίγες ώρες επήλθε η συμφωνία τους με τους «ροσονέρι» έτσι ώστε ο «Μπεκς» να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των Μιλανέζων από τον Ιανουάριο. Ο Μπέκαμ θα επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από απουσία 18 μηνών, καθώς είχε μετακομίσει στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2007, και ελπίζει ότι με τον τρόπο αυτό θα εδραιώσει τη θέση του στην εθνική Αγγλίας.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «τριών λιονταριών», Φάμπιο Καπέλο μίλησε για τον «Μπεκς» με κολακευτικά λόγια μολονότι ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης προτιμούσε να τον αφήνει στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου»:
«Στη Μαδρίτη τον είχα αφήσει εκτός ομάδας, επειδή είχε ήδη συμφωνήσει με το Λος Αντζελες. Ομως, ήταν πάντοτε παρών στο γήπεδο και στις προπονήσεις και με ανάγκασε με τη συμπεριφορά του να τον επαναφέρω. Είναι πολύ σοβαρό παιδί, λογικός και επαγγελματίας. Ο κόσμος νομίζει ότι πρόκειται για ένα πλέι-μπόι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: