30 Οκτωβρίου 2008

Παίζει ο Γκαλέτι με τον Εργοτέλη

Έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη αναμένεται να είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού ακολούθησε την Πέμπτη (30/10) ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή -εκτός απρόοπτου- θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό σήμερα, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Εκτός του Γκαλέτι, ατομικό ακολούθησαν και οι Λεονάρντο, Αντζας.
Η δυσάρεστη είδηση που προέκυψε αφορά τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο πόδι του και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην πισίνα. Θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, να προλάβει τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Ο Ντομί, που «κληρονόμησε» ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική στο χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα, έκανε θεραπεία, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Πιο εντατικά γυμνάστηκε ο Ραούλ Μπράβο, ενώ βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση του Στολτίδη. Τέλος, ο Πατσατζόγλου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και δεν αποκλείεται αύριο να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: