31 Οκτωβρίου 2008

Ανοχή τέλος, ξεκαθάρισε ο Αντωνίου στους παίκτες

Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Κώστας Αντωνίου με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη και η οποία διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες. Παρών ήταν και ο Χενκ Τεν Κάτε ανέλαβε ξανά τις ευθύνες του, ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για τις ευθύνες των παικτών ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε τη συμβουλή του στον Ολλανδό τεχνικό.
Ειδικότερα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «πρασίνων» τόνισε:
«Ανοχή τέλος. Η διοίκηση δεν θα ανεχτεί άλλο τέτοιο αποτέλεσμα. Aδικείτε πάνω από όλα τους εαυτούς σας και εν συνεχεία τον κόσμο που σας στηρίζει από την πρώτη στιγμή.
» Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Αλίμονο αν συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάξτε να συνέλθετε, δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Η αρχή πρέπει να γίνει στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχουν περιθώρεια για περαιτέρω απώλειες».
Παίρνοντας τον λόγο ο Τεν Κάτε επανέλαβε πως αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα.
«Ανέλαβα την ευθύνη για την ήττα γιατί πιστεύω ότι έχω το καλύτερο γκρουπ παικτών στην Ελλάδα. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα της ποιότητας των παικτών, πρέπει να βρω εγώ τις λύσεις για να αναδείξω την ποιότητα της ομάδας» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.
Από τους παίκτες μίλησαν κυρίως οι αρχηγοί, με τον Γιάννη Γκούμα να παραδέχεται τις ευθύνες των παικτών:
«Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα αλλα εμείς προσφέρουμε στον κόσμο μόνο απογοήτευση. Δεν χρειάζεται καν προπονητής για να κερδίζεις αυτα τα παιχνίδια. οι τελευταίες εμφανίσεις μας ήταν απαράδεκτες. Τέτοια ματς και χωρίς προπονητή πρέπει να τα κερδίζουμε. Ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και αδικούμε τους εαυτούς μας».
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανέφερε με τη σειρά του πως «θέλει δουλειά μέσα στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα και να βγει η ομάδα από την κρίση. Εχουμε δυνατότητες, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ό,τι έγινε, έγινε».



Δεν υπάρχουν σχόλια: