30 Οκτωβρίου 2008

«Eμείς πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα» είπε ο Σαλπιγγίδης

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal ΟΠΑΠ) της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, απονεμήθηκε την Πέμπτη 30/10 στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).
Η απονομή έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Παναθηναϊκού στην Παιανία, από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του τριφυλλιού, Βασίλη Κωνσταντίνου.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Ηρακλή (Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-2, 26/10), αναφέρθηκε κυρίως στην ήττα της προηγούμενης μέρας από τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ (29/10, 2-3), στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής και υποσχέθηκε έργα στους φίλους του «τριφυλλιού»:
«Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για την βράβευση. Τα λόγια είναι περιττά. Ο,τι και να πούμε, δεν θα έχει σημασία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο έργα. Τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν σίγουρα μια κακή παρένθεση.
»Εμείς, όμως, είμαστε αυτοί που παίζουμε και εμείς πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας στιγμή, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε τα πάντα.
»Να πούμε στον κόσμο να έχει υπομονή, είναι περιττό. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να ξαναφέρουμε επιτυχίες και χαρά στον κόσμο».
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη παραδίδοντας το βραβείο: «Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βραβεύσεις, είσαι από τους λίγους που προσπαθούν και από τους λίγους που νιάζεσαι για το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: