8 Οκτωβρίου 2009

Ξανά Καλάτζε και Ντούριτσα για Παναθηναϊκό

Δύο περιπτώσεις που στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησαν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, οι Κάχα Καλάτζε και Γιάν Ντούριτσα, φέρεται να επανέρχονται στο προσκήνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «GoalNews» ο γεωργιανός μπακ της Μίλαν, που το καλοκαίρι όταν του έγινε κρούση από τον Παναθηναϊκό δεν το είχε καν συζητήσει, πλέον δεν είναι το ίδιο αρνητικός...

Σε αυτό έχει παίξει ρόλο ο παραγκωνισμός του από τον Λεονάρντο, τον τεχνικό των «ροσονέρι», καθώς ο Καλάτζε έχει πάρει πλέον την απόφαση να αποχωρήσει. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ιταλική ομάδα, η οποία όμως δεν αναμένεται να εγείρει «απαγορευτικές» απαιτήσεις σε περίπτωση πρότασης από τους πράσινους.

Οσον αφορά στον Γιάν Ντούριτσα, οι Βαζέχα και Χένρικσεν θα έξετάσουν εκ νέου τον διεθνή σλοβάκο αμυντικό στον αγώνα Σλοβακία - Σλοβενία το Σάββατο (10/10) αλλά και στο ματς με τους πολωνούς την Τετάρτη (14/10).

Εφόσον προχωρήσει μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ή και ο δύο, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί κάποιος από τους υπάρχοντες αμυντικούς του Παναθηναϊκού, με πιθανότερο τον Λουκά Βύντρα για τον οποίο αναμένονται προτάσεις από γερμανικές ομάδες.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: