26 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Primera Division: Σε κρίση η Atletico

Athletic Bilbao - Sevilla

Πρώτη ήττα για την Athletic Bilbao (3,25 στην Betfair) με 1-0 από την Tenerife εκτός έδρας. Επιστρέφουν οι Javi Martínez και Koikili, ωστόσο εκτός έμειναν ο κεντρικός αμυντικός Aitor Ocio και ο μεσοεπιθετικός Igor Gabilondo. Τραυματίες οι μέσοι Pablo Orbaiz, Iñaki Muñoz και οι επιθετικοί Iñigo Díaz de Cerio, Ion Vélez, ενώ με την Εθνική U-20 λείπει ο εξτρέμ Oscar De Marcos.

Η Sevilla (2,42 το διπλό) μετράει 3 διαδοχικές νίκες με τελευταία 2-0 επί της Mallorca την περασμένη Τρίτη. Εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Zokora, Duscher, οι ακραίοι χαφ Adriano, Perotti, ο στόπερ Fazio και οι επιθετικοί Kone, Chevanton. Στα θετικά η επιστροφή του Romaric.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Athletic Bilbao (4-4-2): Iraizoz - Iraola, Ustaritz, Amorebieta, Koikili - Susaeta, Javi Martinez, Gurpegi, David Lopez - Toquero, Llorente
Sevilla (4-4-2): Palop - Konko, Squillaci, Escude, F. Navarro - Jesus Navas, Renato, Lolo, Diego Capel - Luis Fabiano, Kanoute

Real Madrid - Tenerife

Η Real Madrid (φαβορί στο 1,12) έκανε το 4/4 επικρατώντας με 0-2 της Villarreal στο Madrigal. Σκόραρε και πάλι ο Ronaldo, ενώ το πρώτο του τέρμα πέτυχε και ο Kaka. Εκτός οι τραυματίες Arbeloa, Metzelder και Van Nistelrooy, επιστρέφουν οι Pepe και Xabi Alonso. Από τον πάγκο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Kaka και Higuain.

Η Tenerife (38,00 για την έκπληξη) πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 της Athletic Bilbao. Χτύπησε και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα ο μέσος και αρχηγός Ricardo Leon. Στη θέση του ο Mikel Alonso (αδερφός του Xabi), ο οποίος μάλιστα σκόραρε το νικητήριο γκολ την Τετάρτη. Τραυματίας και ο δεξιός μπακ Aitor Nuñez, επανέρχονται οι Luna και Marc Bertran.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas - Sergio Ramos, Raul Albiol, Pepe, Drenthe - L. Diarra, Xabi Alonso - Granero, Raul, C. Ronaldo - Benzema
Tenerife (4-2-3-1): S. Aragoneses - Marc Bertran, Manolo, Luna, Bellvis - Mikel Alonso, Roman Martinez - Alfaro, Richi, Kome - Nino

Malaga - Barcelona

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Malaga (13,00 ο άσος) με 2-1 από την Espanyol εκτός έδρας. Εκτός οι Apoño και Helder Rosario, επανέρχεται ο ακραίος μέσος Valdo.

Η Barcelona (1,28 στο ανταλλακτήριο) έκανε το 4/4 κερδίζοντας με 1-4 τη Racing Santander στο Sardinero. Ο Zlatan Ibrahimovic σκόραρε και πάλι, όμως αποχώρησε με ενοχλήσεις, τις οποίες ξεπέρασε και μπήκε κανονικά στην αποστολή. Ίσως ο Σουηδός ξεκινήσει από τον πάγκο. Παραμένει εκτός ο Bojan Krkic.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Malaga (4-4-2): Munua - Jesus Gamez, Cuadrado, Weligton, Mtiliga - Fernando, Xavi Torres, Juanito, Duda - Baha, Obinna
Barcelona (4-3-3): Victor Valdes - Dani Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi, Toure, Iniesta - Pedro, Henry, Messi

Valencia - Atletico Madrid

Η Valencia (1,97 στην Betfair) γνώρισε την ήττα στη Μαδρίτη από τη Getafe με 3-1. Η διοίκηση στηρίζει τον Unai Emery, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Albelda και Vicente, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Baraja.

Η Atletico Madrid (4,00 το διπλό) δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Almeria, μένοντας στο ισόπαλο 2-2. Ο κλοιός γύρω από τον προπονητή Abel Resino έσφιξε επικίνδυνα, ωστόσο ο πρόεδρος Enrique Cerezo βγήκε δημόσια και τον στήριξε, ρίχνοντας τις ευθύνες στους παίκτες. Θα λείψουν για τους rojiblancos ο γκολκίπερ Sergio Asenjo και οι νεαροί Alvaro Dominguez, Cabrera, που βρίσκονται στο World Cup U-20, ενώ τραυματίες είναι οι Raul Garcia, Pernia και Camacho.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Valencia (4-2-3-1): Moyà - Bruno, Alexis, Dealbert, Mathieu - Marchena, Banega - Joaquin, Silva, Mata - Villa
Atletico Madrid (4-4-2): Roberto - Perea, Juanito, Ujfalusi, Antonio Lopez - Jurado, P. Assuncao, C. Santana, Simao - Aguero, Forlan


Δεν υπάρχουν σχόλια: