26 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Ligue 1: Προβλήματα στη Lyon

Auxerre - Grenoble

Η Auxerre αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με τη Saint-Etienne (1-1) και είναι αήττητη στα τρία τελευταία. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Sedan με 3-1 στο League Cup. O Jean Fernandez δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα κι έτσι η αποστολή της ομάδας είναι η ίδια με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Εκτός παραμένουν οι Quercia, Licata και Berthod.

H Grenoble γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εντός έδρας από τη Rennes με 0-4, με τους οπαδούς της ομάδας να διακόπτουν το παιχνίδι δύο φορές. Την Τρίτη, ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Lorient με 1-0 στο League Cup. Επιστρέφουν, για την ομάδα του Mecha Bazdarevic, οι Jemmali, Romao και Batlles, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Cianci από επιλογή του προπονητή. Τραυματίες παραμένουν οι Dieuze, Tadic, Cesar, Ravet και Paillot.


Lorient - PSG

H Lorient μετά τη δύσκολη εκτός έδρας ήττα από τη Lyon, επέστρεψε στην έδρα της και ταυτόχρονα στις νίκες, επικρατώντας της Nancy με 3-1, ενώ την Τρίτη απέκλεισε στο League Cup και πάλι στο Stade du Moustoir τη Grenoble με 1-0. Επιστρέφουν οι Audard, Marchal, Morel και Vahirua, που ξεκουράστηκαν μεσοβδόμαδα, ενώ παραμένουν εκτός κάποιοι μακροχρόνια απόντες.

Η PSG αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με τη Lyon (1-1), δεχόμενη την ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα. Στο League Cup, επικράτησε εκτός έδρας της Boulogne-sur-Mer με 0-1. Επιστρέφουν οι Clément και Makelele, που ξεκουράστηκαν την Τετάρτη, όπως και οι υπόλοιποι βασικοί, μαζί με τον Sessegnon, που εξέτισε την ποινή του. Εκτός παραμένει ο Τούρκος σκόρερ Erding.


Monaco - Saint-Etienne

Η Monaco πέτυχε τα πρώτα της εκτός έδρας γκολ και ταυτόχρονα πήρε και τους πρώτους της βαθμούς στο ντέρμπι επί της Nice, όπου επικράτησε με 1-3 κι έχει έτσι δύο συνεχόμενες νίκες. Στο League Cup, έχασε εκτός έδρας από τη Nancy με 2-0. Επιστρέφουν στην αποστολή οι Pino και Djimi Traoré, ενώ έμειναν εκτός οι Mangani, Lolo και Mollo και οι τραυματίες Modesto και Zola.

Η Saint-Etienne αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Auxerre (1-1) παρότι προηγήθηκε στο σκορ, παίρνοντας έτσι τον τέταρτο μόλις βαθμό της. Στο League Cup, διέλυσε με 4-1 τη Nice εντός έδρας, προηγούμενη μάλιστα με 4-0. Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι Sako και Coulibaly, οι Rivière και Ταβλαρίδης είναι και πάλι εκτός αποστολής, ενώ επιστρέφουν οι Benalouane και Ilan.


Montpellier - Boulogne-sur-Mer

Η Montpellier προέρχεται από την πρώτη ήττα της σεζόν, εκτός έδρας από τη Marseille με 4-2, ενώ στο League Cup, παρότι προηγήθηκε με 3-1 στο 71', ισοφαρίστηκε εντός έδρας από τη Lens και ηττήθηκε στην παράταση με 3-4. Επιστρέφουν οι σημαντικοί βασικοί ποδοσφαιριστές που ξεκουράστηκαν, ενώ εκτός παραμένει ο Jeunechamp

Μετά από τέσσερα παιχνίδια αήττητη, η Boylogne-sur-Mer, έχασε εντός έδρας από τη Bordeaux με 0-2 και στο League Cup ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την PSG. Χωρίς τους καλύτερους επιθετικούς του θα είναι σήμερα ο Laurent Guyot, με τους Thil, Cuvilier και Moreira να απουσιάζουν.


Nancy - Sochaux

H Nancy γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας από τη Lorient με 3-1, ενώ στο League Cup επικράτησε με 2-0 της Monaco εντός έδρας. Ο Bakaye Traoré τραυματίστηκε στο Leaguc Cup και είναι εκτός, μαζί με τους Grégorini, C.Diabaté, Ouaddou, Pillot και Gunnarsson, ενώ τιμωρημένος είναι ο André Luiz. Επιστρέφει πάντως ο αμυντικός Chrétien.

Η Sochaux γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά, από τη Valenciennes με 2-5 κι ενώ προηγούνταν στο σκορ με 2-1 στο ημίχρονο. Στο League Cup, προηγήθηκε εκτός έδρας της Rennes στο 68', αλλά και πάλι ηττήθηκε, με 2-1. Επιστρέφουν στην αποστολή οι Richert, Bréchet, Davies και Sverkos, όπως και οι Nogueira, Dramé και Josse, ενώ εκτός λόγω προβλημάτων είναι οι Carlao, Mikari και Stevanovic.


Valenciennes - Marseille

Η Valenciennes αν και είχε πολλά προβλήματα και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο, επικράτησε εκτός έδρας της Sochaux με 2-5 και μετά το πρώτο της «διπλό» μετά από δύο χρόνια πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο, ενώ είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Στο League Cup ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Metz με 2-0. Επιστρέφουν οι Mody Traoré, Pieroni και Abardonado, αλλά τα προβλήματα παραμένουν με τους Lacourt, Nam, Penneteau, Saez, Sebo, D.Traoré και Wimbée ν' απουσιάζουν και πάλι.

H Marseille επικράτησε εντός έδρας της Montpellier με 4-2, παραμένοντας αήττητη και φτάνοντας σε βαθμούς τη δεύτερη Lyon, δύο πίσω από την πρωταθλήτρια Bordeaux. Την Τετάρτη, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Real Madrid στο Champions League. Τραυματίες είναι οι Hilton και Koné, ενώ οι Taiwo και Mbia έμειναν στο Canebière για να δουλέψουν τη φυσική τους κατάσταση.


Lyon - Toulouse

Η Lyon προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την PSG (1-1) και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με τη Marseille, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Bordeaux. Την Τρίτη, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Debrecen για το Champions League. Τραυματίες είναι οι Bastos, Lisandro, Ederson, Delgado, Boumsong και C.Anderson, κι έτσι κλήθηκαν στην αποστολή οι Kolodziejczak, Tafer και Belfodil.

Η Toulouse επικράτησε της Le Mans με 2-0, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερή της νίκης το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, υποδέχεται την Club Brugge για το Europa League. Δεν υπάρχουν αλλαγές στην αποσολή, και όπως αναμένεται και στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Le Mans. Εκτός παραμένουν οι M'Bengue, Cetto, Fofana και Ebondo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: