5 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Προκριματικά FIFA World Cup 2010: 3ος Όμιλος

Πολωνία - Βόρειος Ιρλανδία

Ο αγώνας διεξάγεται στο Slaski του Chorzow, με διαιτητή τον Ισπανό Manuel Mejuto Gonzalez.

Η Πολωνία (φαβορί στο 1,58) βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, έχοντας ένα ματς λιγότερο και θέλει απόψε πάση θυσία τη νίκη για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Ειδάλλως και με το δύσκολο σχετικά πρόγραμμα που έχε (Σλοβενία, Τσεχία εκτός - Σλοβακία εντός) μάλλον αποχαιρετά... τη Νότια Αφρική. Υπάρχουν κάποια προβληματάκια, αφού τραυματίες είναι ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Fabianski, ο βασικός αμυντικός Wasilewski και ο επιθετικός Jelen.

Η Βόρειος Ιρλανδία (στο 8,00 ανταλλάσσεται το διπλό στην Betfair) βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους Πολωνούς. Δύσκολο το έργο της, καθώς στη συνέχεια υποδέχεται τη Σλοβακία και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Τσεχία εκτός έδρας. Δεν ταξίδεψαν οι μέσοι Baird, Elliot και οι επιθετικοί Little, Fenney. Ο τελευταίος είχε πετύχει και το γκολ της νίκης κόντρα στη Σλοβενία (1-0) στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας.

Σλοβακία - Τσεχία

Ο αγώνας διεξάγεται Tehelne Pole της Bratislava, με διαιτητή το Νορβηγό Tom Henning Øvrebø.

Η Σλοβακία (στο 3,00 η νίκη της) πραγματοποιώντας κάποιες καλές εμφανίσεις έφτασε να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και να ελέγχει την κατάσταση. Έχοντας την τελευταία αγωνιστική την Πολωνία εκτός έδρας, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα 3 επόμενα παιχνίδια (Τσεχία εντός, Β. Ιρλανδία εκτός, Σλοβενία εντός), όπου οι 5 βαθμοί μοιάζουν αρκετοί. Αμφίβολοι ο αμυντικός Cisovsky και ο μέσος Karhan.

Η Τσεχία (2,66 το διπλό) βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού μετά από 6 αγώνες έχει 4 βαθμούς. Ωστόσο, πέρα από το αποψινό παιχνίδι, τα υπόλοιπα 3 τα έχει στην έδρα της. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται πλέον ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρώην προπονητής, Ivan Hasek, ο οποίος κάλεσε στην ομάδα μετά από 1,5 χρόνο τον Tomas Rosicky, αλλά και το γερόλυκο Jan Koller.


Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:
Σλοβακία 6αγ. 17-6τερ. 15 β.
Β. Ιρλανδία 7αγ. 12-6τερ. 13 β.
Σλοβενία 7αγ. 10-4τερ. 11 β.
Πολωνία 6αγ. 18-7τερ. 10 β.
Τσεχία 6αγ. 6-4τερ. 8 β.
Σαν Μαρίνο 8αγ. 1-37τερ. 0 β.


Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: