5 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Προκριματικά FIFA World Cup 2010: 1ος Όμιλος

Δανία - Πορτογαλία

Ο αγώνας διεξάγεται στο Parken Stadion της Copenhagen, με διαιτητή τον Ελβετό Massimo Busacca.

Η Δανία (3,55 ο άσος στην Betfair) βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 16 βαθμούς, 3 περισσότερους από τη 2η Ουγγαρία. Πρόγραμμα φωτιά για τους «ρόλιγκανς» τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, αφού πέρα από το ταξίδι στην Αλβανία, έχει εντός τα τρία ντέρμπι με Πορτογαλία, Ουγγαρία και Σουηδία. Πολλά προβλήματα για τον Morten Olsen, καθώς τιμωρημένος είναι ο βασικός γκολκίπερ Sorensen και τραυματίας ο αναπληρωματικός του Cristiansen. Δεν κλήθηκαν επίσης οι Agger, D. Jensen, Kahlenberg, Graavgaard και Andreasen.

Η Πορτογαλία (2,26 το διπλό) ξέρει πως αν δεν κερδίσει σήμερα, αποχαιρετά σχεδόν σίγουρα την πρωτιά του ομίλου και δυσκολεύουν αφάνταστα τα πράγματα, όσον αφορά τη 2η θέση. Όλοι στη χώρα έχουν αντιληφθεί τη σημασία του παιχνιδιού και μάλιστα πολιτογράφησαν Πορτογάλο, τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Sporting, Liedson, για να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ουγγαρία - Σουηδία

Ο αγώνας διεξάγεται στο Ferenc Puskas της Budapest, με διαιτητή τον Ιταλό Nicola Rizzoli.

Η Ουγγαρία (3,45 ο άσος) έβγαλε σχετικά ένα εύκολο πρόγραμμα και βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου. Μπροστά της έχει 4 πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης με το σημερινό. Εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Bodnar, Vanczak και Vasco.

Η Σουηδία (2,32 για νίκη) παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να ξαναμπεί στο «κόλπο» της πρόκρισης. Το αποψινό ματς είναι το πλέον καθοριστικό για τους Σκανδιναβούς, αφού μετά λογικά κερδίζει Μάλτα, Αλβανία και ενδιάμεσα θα τα παίξει όλα για όλα στο ματς με τη Δανία εκτός έδρας στις 10/10. Όλα αυτά βέβαια, αν φύγει νικήτρια σήμερα από την Ουγγαρία. Ο Zlatan Ibrahimovic αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού όλη την εβδομάδα, χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά και αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:
Δανία 6αγ. 13-2τερ. 16 β.
Ουγγαρία 6αγ. 8-2τερ. 13 β.
Πορτογαλία 6αγ. 8-4τερ. 9 β.
Σουηδία 6αγ. 6-2τερ. 9 β.
Αλβανία 8αγ. 4-8τερ. 6 β.
Μάλτα 8αγ. 0-21τερ. 1 β.


Δεν υπάρχουν σχόλια: