16 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Champions League, 6ος όμιλος: Η επιστροφή του Zlatan

Inter - Barcelona

Μεγάλο ματς στο Giuseppe Meazza, με κεντρικό πρόσωπο τον Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος των "nerazzuri". Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Maxwell, ενώ αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα θα τεθεί και ο Samuel Eto'o.

Η Inter (3,15 ο άσος) μετά την ισοπαλία με το Bari στην πρεμιέρα, κέρδισε χωρίς να δεχτεί γκολ τις Milan και Parma. Ο Eto'o σκόραρε και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια των γηπεδούχων και θα ήθελε όσο τίποτα να σκοράρει και κόντρα στην παλιά του ομάδα (2,86 στη σχετική αγορά της Betfair). Ο Mourinho πήρε 22 παίκτες στην αποστολή, μεταξύ αυτών τον Esteban Cambiasso που δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά και στον Dejan Stankovic που νοιώθει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά μάλλον θα παίξει. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Mancini.

Η Barcelona (2,54 το διπλό) έκανε το «2/2» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-2 της Getafe εκτός έδρας. Δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα από τον Zlatan Ibrahimovic. Επιστρέφει στην αποστολή ο Rafa Marquez, ενώ σ΄αυτή συμμετέχει και ο νεοαποκτηθείς Dmytro Chygrinskyi.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Inter (4-3-1-2): Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Motta, Stankovic ή Muntari - Sneijder - Eto'o, Milito
Barcelona (4-3-3): Victor Valdes - Dani Alves, Puyol, Pique, Abidal - Xavi, Toure, Busquets ή Iniesta - Messi, Ibrahimovic, Henry
Διαιτητής: Wolfgang Stark (Γερμανία)


Dynamo Kyiv - Rubin Kazan

Πρώην σοβιετικός «εμφύλιος» στο κατάμεστο Valeriy Lobanovskiy του Κιέβου. Η Dynamo Kyiv (2,20 στην Betfair) έφερε ξανά πίσω μετά από 10 χρόνια τον Andriy Shevchenko. Ο Ουκρανός στράικερ επέστρεψε στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Η Dynamo προέρχεται από τη νίκη με 0-1 επί της Metalist στο κύπελλο. Εκτός οι τραυματίες Mikhalik, Rybka, El Kaddouri και Nesmachniy.

Η Rubin Kazan (στο 3,95 το διπλό) αφού κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Ρωσίας, επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στην Ευρώπη. Μάλιστα και φέτος βαδίζει για την κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος, αφού 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με 6 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και προέρχεται από το 5-1 επί της Saturn. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος μέσος Sibaya και ο τραυματίας Bystrov.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Dynamo Kyiv (4-4-2): Bogush - Betao, Kravchenko, Yussuf, Vukojevic - Eremenko, Alíev, Ninkovic, Ghioane - Shevchenko, Millevsky
Rubin Kazan (4-4-2): Ryzhikov - Kapeshin, Sharónov, Cesar Navas, Ansaldi - Karadeniz, Semak, Noboa, Riázantsev - Domínguez, Bujárov.
Διαιτητής: Alen Hamer (Λουξεμβούργο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: