11 Σεπτεμβρίου 2009

«Πρώτη» του Γιούρκα στην Παιανία

Την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετά από περίπου πέντε χρόνια, έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση της Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό (13/9) συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/9). Από το πρόγραμμα απουσίαζαν, μετά από σχετική άδεια του Τεν Κάτε, οι διεθνείς, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης και Σπυρόπουλος.

Εκτός προπόνησης έμειναν κι οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο μαζαμβικανός έλειψε λόγω ίωσης, ενώ ο βραζιλιάνος που πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την Σελεσάο, θα επστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο (12/9).

Στο μεταξύ, ο Ελίνι Δημούτσος εμφανίστηκε καθυστερημένος στην Παιανία, γεγονός που εκνεύρισε τον Τεν Κάτε. Ο ολλανδός τεχνικός τον έδιωξε από την προπόνηση και ο νεαρός αναμένεται να κληθεί σε απολογία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να δουλεύουν πάνω στις σέντρες και τα σουτ. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Δάρλας, Σειταρίδης, Κλέιτον, Τζιόλης και Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: