9 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟ: Οργή για το γήπεδο

Η καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό έχει προκαλέσει την οργή των διοικούντων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμος Αθηναίων μεταθέτουν ο ένας στον άλλο τις ευθύνες-παραλείψεις, με τους «πράσινους» να μην νοιάζονται για τον «καταμερισμό», αλλά για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πηγές στο ΥΠΕΧΩΔΕ η μη έκδοση οικοδομικής άδειας οφείλεται στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς Δήμου Αθηναίων να προσκομίσει ένα τυπικό έγγραφο.

Από την άλλη πλευρά, στο Δήμο κάνουν λόγο για προφάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ καθώς ο φάκελος είναι πλήρης και το μόνο που λείπει είναι η τυπική έγκριση του από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι «είναι προφανές ότι η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά». Επίσης, ότι είναι επίσης προφανές ότι τόσο ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, είτε αδυνατούν να ελέγξουν τους συνεργάτες και υφισταμένους τους είτε αδιαφορούν για τις υποσχέσεις που έχουν απλόχερα δώσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα ζητήματα επιλύονταν σε μηδενικό χρόνο. Αλλά αυτά θα αποκαλυφθούν τις προσεχείς ημέρες με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία...»

Πέρασαν από εργομετρικά

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν πριν την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης (8/9) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και στη συνέχεια οι «πράσινοι» επιδόθηκαν εναλλάξ σε δίτερμα και ταχύτητες. Ατομικά προπονήθηκαν οι Δάρλας, Μάντζιος και Κλέιτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: