9 Σεπτεμβρίου 2009

Η συνάντηση Κόκκαλη-Κετσπάγια

Η συντριβή στο Παγκρήτιο ήρθε και «έδεσε» σε μια περίοδο όπου είχαν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους».
Kαι γι' αυτό ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να επέμβει για να προλάβει τα χειρότερα εν όψει βέβαια και των επίσημων υποχρεώσεων όπου τα πράγματα είναι πολύ πιο κρίσιμα.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει μπροστά του μια σειρά αγώνων που είναι πιθανό να κρίνουν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πορευτεί με ανοικτές «πληγές». Γι' αυτόν το λόγο ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα έχει σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια, παρουσία του Γιάννη Χρυσικόπουλου, για να συζητήσουν όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα αλλά και για το πώς θα βρεθεί η λύση να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος στα κρίσιμα παιχνίδια που τον περιμένουν.

Ουσιαστικά η κουβέντα του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια θα επικεντρωθεί σε τρία θέματα. Πρώτον την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα το δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει. Ο Κόκκαλης αναγνωρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τους στόχους του έως τώρα με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το διπλό στη Λάρισα, όμως η εικόνα που έχει δεν είναι ευοίωνη για τη συνέχεια.

Δεύτερον τα ιατρικά θέματα, τους συνεχόμενους τραυματισμούς και τις θλάσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Μαζί με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έκανε η ομάδα πριν από λίγες ημέρες τα ερωτηματικά αυξάνονται. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση και σε αυτό λογικά οφείλεται το πρόγραμμα της ομάδας που ακολουθήθηκε από την αρχή της προετοιμασίας ή τουλάχιστον το ότι δεν προβλέφθηκε να γίνει η σωστή συντήρηση μετά την επίτευξη του αρχικού στόχου που δεν ήταν άλλος από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τρίτο θέμα συζήτησης έχει αναμφίβολα να κάνει με τις σχέσεις Κετσπάγια (και τεχνικού τιμ) με τους παίκτες της ομάδας, για την ακρίβεια με κάποιους παίκτες της ομάδας. Είναι δεδομένο πως ο τρόπος με τον οποίο έχει αποφασίσει να διοικεί την ομάδα ο Κετσπάγια δεν αρέσει σε κάποιους, ο εκρηκτικός χαρακτήρας του θίγει κάποιους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στα αποδυτήρια. Σε όλα αυτά ο Κόκκαλης περιμένει απαντήσεις από τον Κετσπάγια αλλά και μια άμεση λύση για το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: