30 Σεπτεμβρίου 2009

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Μάρτιν Γίρανεκ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Μάρτιν Γίρανεκ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός. Οπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα η εφημερίδα «DERBYnews», οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον τσέχο αμυντικό, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην χώρα μας για τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Ο 30χρονος διεθνής άσος της Σπαρτάκ Μόσχας είχε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» τις προηγούμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν μέσα στον Οκτώβριο θα βρεθεί στην Ελλάδα για την τελική συμφωνία.

Ο ίδιος, εξάλλου, θεωρεί ότι ο κύκλος του στη Ρωσία έχει κλείσει, ενώ και η διοίκηση της Σπαρτάκ δεν δείχνει διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Συνεπώς ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό είναι ορθάνοιχτος για τον Γίρανεκ, ο οποίος είναι ένας παίκτης, που αρέσει πολύ στον Χενκ Τεν Κάτε, που έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του, την Τσεχία, ο ατζέντης του Γίρανεκ βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον football manager των «πρασίνων», Κώστα Αντωνίου και, πλέον, μένει η διευθέτηση ορισμένων διαδικαστικών θεμάτων πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Κάτι που θα σφραγιστεί με την έλευση του ίδιου του ποδοσφαιριστή στην χώρα μας, ώστε να έχει κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό, να περάσει από εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας που θα του προσφέρουν οι «πράσινοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: