30 Σεπτεμβρίου 2009

Παναθηναϊκός: «Μόνο νίκη στο Βουκουρέστι...»

Με ψυχολογία στην... κορυφή, λόγω της πρωτιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τα «στραβά» ευρωπαϊκά αποτελέσματα και να πάρει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ντιναμό, έτσι ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Άπαντες στο «πράσινο στρατόπεδο», αναλογίζονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και ο Σεμπαστιάν Λέτο, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. «Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και το σημαντικό είναι να νικήσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν ξέρω πολλά για την Ντιναμό. Γνωρίζουμε ότι έχει αρκετά δυνατούς παίκτες και πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να παίξουμε καλά, να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε κινητικοί. Πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία και να σκοράρουμε πρώτοι», είπε αρχικά ο Αργεντινός και πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος για το 5 στα 5 που μας βοηθάει στη ψυχολογία. Θέλω να πω στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πάρα μόνο τη νίκη. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί στο αυριανό παιχνίδι και για αυτό πάμε στο Βουκουρέστι. Ελπίζουμε να γυρίσουμε με τη νίκη. Ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο συνέλεξαν τις απαραίτητες πληροφορίες για τη Ντιναμό ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να μην εκπλαγούμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι στην πρεμιέρα χάσαμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη ώστε να έχουμε ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακόμα και αν όμως δεν έρθει η νίκη δεν χάνουμε τις ελπίδες μας, αλλά δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πάρα μόνο τη νίκη».

Τέλος, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο»: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όλα είναι σημαντικά και φυσικά θέλουμε τη νίκη ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: