7 Σεπτεμβρίου 2009

Ολυμπιακός: Χάνει τον Μαρέσκα!

Δεν έφτανε ο διασυρμός του Ολυμπιακού από τον Εργοτέλη, ήρθε και ο τραυματισμός του Εντσο Μαρέσκα για να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ιταλός τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, που με την πρώτη διάγνωση φαίνεται πως είναι θλάση, κάτι που σημαίνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνει 15 ημέρες έξω και στη χειρότερη ένα μήνα.

Ο Μαρέσκα θα κάνει σήμερα εξετάσεις για να διαπιστωθεί πλήρως το πρόβλημα, με το πιο πιθανό να είναι πως θα αναγκαστεί να μείνει για 3-4 εβδομάδες εκτός προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει πως ο Κετσπάγια χάνει ένα βασικό παίκτη για τα ματς με Αλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και λογικά και Αρσεναλ! Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, ήταν ό,τι χειρότερο για τον Γεωργιανό που δεν έχει και τον Γ. Παπαδόπουλο και οι λύσεις του στα χαφ περιορίζονται στους Ντουντού, Λεντέσμα, τον Στολτίδη που χθες έπαιξε έπειτα από πολύ καιρό και τον νεαρό Κατσικογιάννη.

Κάταγμα ο Μπράβο

Εκτός από τον Μαρέσκα και ο Ραούλ Μπράβο τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, καθώς σε μια σύγκρουση στο πρώτο ημίχρονο έπαθε κάταγμα ρινικού οστού και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα, άρα θα προλάβει οριακά το ματς με την Αλκμααρ.

Από τις πιο ντροπιαστικές ήττες!

Το κατάφερε και αυτό ο Ολυμπιακός. Σε ένα φιλικό παιχνίδι να διασυρθεί από τον Εργοτέλη και να μιλάμε για μια από τις πιο βαριές ήττες του τα τελευταία χρόνια. Μετά το 7-0 τη σεζόν 2003-04 από τη Γιουβέντους και το 6-1 από τη Ρόμα (φιλικό) το 1999-2000, το χθεσινό 5-0 είναι η μεγαλύτερη ήττα των «ερυθρόλευκων»! Ακολουθεί το 5-1 από τη Ρόζενμποργκ, αλλά και από τη Ρεάλ τη σεζόν 1997-98, τα 4-0 από τη Μάντσεστερ το 2002-03 και από την ΑΕΚ το 2007-2008.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: