4 Σεπτεμβρίου 2009

Τα δύο αποτελέσματα του Ότο για το ματς με την Ελβετία

Τις δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουσιαστικά επανέλαβε ο Ότο Ρεχάγκελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στη Βασιλεία, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (21:30) με την Ελβετία για τα προκριματικά του Μουντιάλ..
Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε ότι την Ελλάδα βολεύουν δύο αποτελέσματα, όμως, η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

«Εμείς θέλουμε να νικήσουμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή γιατί παραμένουμε πρώτοι. Πρέπει να βλέπεις τη βαθμολογία. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι συμπαγής για να πετύχει τον στόχο της.

»Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν γίνεται να κερδίσουμε. Οι παίκτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στην τοποθέτησή του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναφερόμενος στους απόντες Έλληνες ποδοσφαιριστές ο «χερ Ότο» υπογράμμισε ότι «ουδείς αναντικατάστατος», αφού όπως είπε «είναι ορισμένοι παίκτες που δεν είναι μαζί μας. Αλλά θα παίξουν άλλοι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100%».

Ο Γερμανός προπονητής δεν αποκάλυψε ούτε αυτή τη φορά το πλάνο που έχει καταστρώσει για την αναμέτρηση, αρκούμενος να δηλώσει πως «δεν υπάρχουν αιφνιδιασμοί, αφού καμία ομάδα δεν παίζει με 15 παίκτες αλλά με 11.

» Το κόρνερ εκτελείται από τη γωνία και το πέναλτι από τα 11 μέτρα. Πρέπει να έχουμε απάντηση, αν οι Ελβετοί προσπαθήσουν, με τον κόσμο τους, από την αρχή να μας πιέσουν. Αυτό πρέπει να προσέξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: