10 Σεπτεμβρίου 2009

Μαρέσκα: «Μας ξύπνησε η ήττα από Εργοτέλη»

Ο Εντσο Μαρέσκα παρέλαβε την Πέμπτη (10/9) το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 2ης αγωνιστικής, αυτό που πέτυχε επί της Λάρισας στο Αλκαζάρ (2-0).
Ο Ιταλός μέσος στις δηλώσεις που έκανε, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, σύγκρινε το τέρμα που σημείωσε επί των «βυσσινί» με αυτό που είχε πετύχει κατά της Ρεάλ, όταν ανήκε ακόμα στη Σεβίλλη αλλά μίλησε και για τη συντριβή του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

«Το γκολ στη Λάρισα μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Από τη στιγμή που νικήσαμε, είναι πιο σημαντικό, αφού τότε είχαμε ηττηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρέσκα.

Για τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Εργοτέλη είπε: «Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Αρχίζω ήδη να νιώθω καλύτερα από τη στιγμή που δεν έχω κάνει και προετοιμασία. Πιστεύω ότι χρειάζομαι 10-15 μέρες. Ελπίζω να προλάβω το ματς με την Αρσεναλ. Είναι πολύπλοκη η επιστροφή μου, από τη στιγμή που δεν έκανα προετοιμασία. Οταν επιστρέψω θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος».

Όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα των έξι αγώνων που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ο έμπειρος μέσος σχολίασε: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το Σάββατο (Καβάλα). Παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα το καλύτερο είναι η νίκη να συνδυάζεται με καλή απόδοση. Ολοι αυτό θέλουμε. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν έχεις καλή απόδοση».

Ο Μαρέσκα ρωτήθηκε ακόμη εάν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σαν στόπερ, όπως έγινε με τον Εργοτέλη κι αν η συντριβή της ομάδας του στο Παγκρήτιο μπορεί να επηρεάσει την μετέπειτα πορεία της: «Δύο-τρεις φορές στο παρελθόν έχω αγωνιστεί σε παρόμοια θέση. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και θα παίξω όπου χρειαστεί. Κι αν χρειαστεί αλλού, θα το κάνω επίσης. Είναι δύσκολο όταν χάνεις με 5-0. Ηταν κακό και για εμάς και για την ομάδα και για τους φιλάθλους, αλλά εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κερδίσει όλα τα επίσημα παιχνίδια. Μας έκανε καλό αυτή η ήττα γιατί μας ξύπνησε».

Victor Chandler Live Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: