11 Σεπτεμβρίου 2009

Γκαλέτι, Τοροσίδης στη διάθεση του Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πλέον το δικαίωμα να χαμογελάει και να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς Γκαλέτι και Τοροσίδης είναι πανέτοιμοι και στην διάθεσή του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα και κατ' επέκταση για το ματς με την Αλκμααρ στις 16 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας περισσότερες λύσεις στον Γεωργιανό.
Δεν μπορεί πάντως να υπολογίζει στον Σοϊλέδη που υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Γκαλέτι να συμμετέχει κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ραούλ Μπράβο, παρά το ρινικό κάταγμα που έχει υποστεί. Αντίθετα, ο Μαρέσκα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς, εκτός του Μέλμπεργκ ο οποίος έφτασε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα και θα προπονηθεί την Παρασκευή με την ομάδα. Όσον αφορά στον Ζεβλάκοφ, ο Πολωνός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αρνητικά νέα όμως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την καθημερινότητα του Ολυμπιακού και αυτά έχουν να κάνουν με τον Σοϊλέδη που τραυματίστηκε κατά την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο και από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Ως εκ τούτω, υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα (Σάββατο, 19:00), στην οποία συμπεριλήφθησαν Τοροσίδης, Γκαλέτι, Στολτίδης και Ντάρμπισιρ για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό σε επίσημο αγώνα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ.

Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: