10 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάντηση και με τους παίκτες ετοιμάζει ο Κόκκαλης

Eχοντας τη στήριξη του Σωκράτη Κόκκαλη ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας πως ο μήνας Σεπτέμβριος είναι κρίσιμος για την πορεία της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις Κόκκαλη - Κετσπάγια και πως ο γεωργιανός τεχνικός δεν είναι υπόλογος για κάτι. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επισκεφθεί και του Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/9) ο Σωκράτης Κόκκαλης άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Κετσπάγια και η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Εκτός από τα αγωνιστικά θέματα, η συζήτηση που έγινε αφορούσε και τις σχέσεις του γεωργιανού τεχνικού με τους παίκτες.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Κετσπάγια τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ούτε από την πλευρά μου ούτε νιώθω ότι έχει κάποιος πρόβλημα μαζί μου. Αν χρειαστεί, θα βάλω και τις φωνές για το καλό της ομάδας, όμως, όχι επί προσωπικού».

Ο Κετσπάγια κλήθηκε ακόμη να μιλήσει για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τη φυσική κατάσταση των παικτών: «Ξεκινήσαμε με ένα πλάνο, γνωρίζοντας ότι η ομάδα είχε επίσημα παιχνίδια νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Και παράλληλα έπρεπε να την έχουμε σε καλή κατάσταση και τον Ιούλιο, αλλά και σε όλη τη σεζόν. Περιμέναμε σε αυτό το διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας ότι δεν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τα αποτελέσματα των εργομετρικών είναι φυσιολογικά. Πολλοί βασικοί έλειπαν και οι αναπληρωματικοί, που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, δεν μπορεί να είναι σε φουλ φόρμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δουλεύουμε για να είναι η ομάδα σε θέση να έχει επιτυχίες και τον χειμώνα και την άνοιξη. Ηταν εύκολο να την έχουμε τώρα σε φουλ φόρμα, αλλά θα υπήρχε πρόβλημα μετά».

Επίσης, ο Κετσπάγια εξήγησε πως μόλις επιστρέψουν οι τραυματίες ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο: «Με την επιστροφή των τραυματιών θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις και η ομάδα θα λυθεί και θα παίξει καλύτερα. Εγώ πιστεύω ότι θα πάρουμε και τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και η ομάδα θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Τώρα είναι λίγο σφιγμένη ομάδα».

Τέλος, για την κακή εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τον Εργοτέλη ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως είπε στον Κόκκαλη: «Δεν είχα παίκτες στη διάθεσή μου, ούτε καν τα νέα παιδιά που έπρεπε να παίξουν με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Πήγαμε στο Ηράκλειο για να δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι σα γιορτή αλλά ο αντίπαλος μας αντιμετώπισε σαν να έπαιζε σε τελικό. Υποχρεώθηκα εκ των αναγκών να βάλω κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις όπως τον Μαρέσκα και τον Γκαλίτσιο, αλλά δεν είχα διαφορετικές επιλογές. Συμφωνώ ότι τέτοια αποτελέσματα δεν είναι για τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να επαναληφθούν τέτοιου τύπου εμφανίσεις. Παίξαμε όμως χωρίς άμυνα και η άμυνα είναι πολύ σημαντικό πράγμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: