24 Σεπτεμβρίου 2009

AEK: «Ξαναζούμε μέρες παράγκας»!

Ο Βασίλης Δημητριάδης επέστρεψε στην ΑΕΚ για να λειτουργήσει σαν ασπίδα και από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι ως γενικός αρχηγός της Ενωσης έδωσε το στίγμα του.

Ηταν ξεκάθαρος για τις φάσεις που θεωρεί πως αδικήθηκε η ομάδα του λέγοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας, η οποία έδειξε στη διάρκεια του αγώνα ποια είναι η καλύτερη ομάδα, μέχρι την επίτευξη του γκολ. Εχουμε όμως παράπονα από τη διαιτησία του κ. Δαλούκα και των συνεργατών του για συγκεκριμένες φάσεις. Για την καταφανέστατη του Μέλμπεργκ, το χτύπημα του Τοροσίδη στον Χουανφράν και το γύρισμα του Παπαδόπουλου στον Νικοπολίδη που είναι έμμεσο και έχει προηγηθεί και χέρι στην περιοχή». Ο Δημητριάδης, που στο ημίχρονο του αγώνα έκανε έντονα παράπονα στον Δαλούκα όπως και στον παρατηρητή της αναμέτρησης Παπατριανταφύλλου, έδωσε το στίγμα του για το τι θέλει η Ενωση. «Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να μας παίζουν επί ίσοις όροις. Θέλουμε όταν χάνουμε να δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο και σήμερα δεν μπορούμε να το κάνουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που στήριξε την ομάδα και κρατήθηκε γιατί με αυτά που είδαν θα μπορούσε να έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε για τη συνέχεια: «Θέλω να επιστήσω την προσοχή στην ΚΕΔ και στους ανθρώπους της διαιτησίας, γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό με τον Παναθηναϊκό και είναι κρίμα για την προσπάθειά της».

Στην ΑΕΚ δεν πίστευαν τι είχε συμβεί με τις διαιτητικές αποφάσεις του Δαλούκα και πλέον χαρακτηριστική είναι η φράση που ακούστηκε από χείλη Ενωσίτη: «Ξαναζούμε μέρες παράγκας»! Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο εκφράζουν μάλιστα ανοιχτά φόβους ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι μπορεί να ζήσουν ανάλογα περιστατικά την προσεχή Κυριακή, στο νέο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο... τσακ να πέσουν μπουνιές
Επεισόδιο εκτυλίχτηκε στη φυσούνα μετά τη λήξη και λίγο έλειψε να πέσει ξύλο ανάμεσα σε ανθρώπους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού! Οταν μέλη του τεχνικού τιμ της Ενωσης, κάποιοι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο Βασίλης Δημητριάδης πήγαν να διαμαρτυρηθούν στον ρέφερι Δαλούκα, παράγοντες του Ολυμπιακού άρχισαν τις ειρωνείες του στυλ... «πάλι κλαίγεστε και τι είναι αυτά, μία ζωή τα ίδια». Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αλλά ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: