9 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Community Shield: Manchester United - Chelsea

Ο τελικός του Community Shield διεξάγεται στο Wembley, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Manchester United και την κυπελλούχο Chelsea.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Premier League η Manchester United (3,50 για κατάκτηση του πρωταθλήματος) φιλοδοξεί να προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή της. Σε μία χρονιά που οι «μπέμπηδες» δεν έχουν τον Cristiano Ronaldo στο ρόστερ τους, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως ο Πορτογάλος δεν τους ήταν και τόσο απαραίτητος. Αντ΄ αυτού ήρθαν στο Old Trafford ο Antonio Valencia αλλά και ο Michael Owen, με τον τελευταίο να αντικαθιστά μέχρι τώρα στο ρόστερ της ομάδας τον Carlos Tevez που πήγε στη συμπολίτισσα City.

Ο Sir Alex Ferguson δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ολλανδό γκολκίπερ Edwin Van der Sar, αλλά και τους αμυντικούς Nemanja Vidic, Wes Brown και Gary Neville, καθώς όλοι τους είναι τραυματίες.

Στην Chelsea (πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα με 3,15 στο ανταλλακτήριο της Betfair) είχαμε αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι, με τον Carlo Ancelotti να αφήνει μετά από 8 χρόνια τον πάγκο της Milan για αυτόν των Λονδρέζων. Στο επίσημο ντεμπούτο του ο Ιταλός καλείται να κατακτήσει ένα τρόπαιο και να αποδείξει πως η επιλογή των «μπλε» δεν ήταν αποτυχημένη. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Ρώσου ακραίου Yuri Zhirkov, ενώ έτοιμος αναμένεται να είναι ο Michael Ballack. Παραμένει απών ο τραυματίας Joe Cole.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Chelsea:
Cech, Hilario, Turnbull, Belletti, Alex, Terry, Carvalho, Mancienne, Bosingwa, A Cole, Ballack, Sturridge, Mikel, Deco, Lampard, Anelka, Drogba, Ivanovic, Kalou, Ferreira, Malouda.

Manchester United:
Foster, Kuszczak, O'Shea, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Scholes, Anderson, Gibson, Nani, Giggs, Rooney, Owen, Berbatov, Macheda, Tosic, Fabio, Cleverley, De Laet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: