9 Αυγούστου 2009

«Σκέτος μπελάς ο Σισέ»


Το «εγκώμιο» του Τζιμπρίλ Σισέ «έπλεξε» με δηλώσεις του σ ο Σιναμά Πονγκόλ εκφράζοντας την ανησυχία του για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. «Μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Θα είναι σκέτος μπελάς» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην συμπαίκτης του σε Λίβερπουλ και εθνική Γαλλίας. «Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟ» επεσήμανε ο Χουανίτο. Στις 16:00 (ΝΟVASPORTS 1) το φιλικό με τη Χόνβεντ στην Ουγγαρία.

«50-50 η πρόκριση»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Παναθηναϊκό, ο Σιναμά Πονγκόλ στη «SportDay». Ο 25χρονος στράικερ που ήταν συμπαίκτης με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού σε Λίβερπουλ (κατέκτησαν το 2005 το Champions League) και εθνική Γαλλίας αναφέρθηκε στο μεγάλο ατού των «πράσινων» τονίζοντας πως «πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο επιθετικό και ίσως τον πιο γρήγορο στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού του βάσει των χαρακτηριστικών του Σισέ. Αν το κάνει, μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα. Θα είναι σκέτος μπελάς».

Σχετικά με την «καυτή» έδρα του ΟΑΚΑ πρόσθεσε πως: «Ενδεχομένως να μας προκαλέσουν προβλήματα. Ζουν το ματς έντονα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Έπειτα, αφού «ύμνησε» το ρόστερ του «τριφυλλιού» αναφέροντας τους Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνη και Κατσουράνη αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για την Ατλέτικο λέγοντας πως «η πρόκριση είναι φίφτι φίφτι. Αλλά, αν δεν δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και στα δύο ματς, θα μας "φάνε"».

Χουανίτο: «Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό»

Σαφώς πιο σίγουρος σε σχέση με τον Σιναμά έδειξε να είναι ο Χουανίτο. Ο 33χρονος αμυντικός μιλώντας στη «SportDay» μετά τη λήξη της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (2-1 νίκησε η Ατλέτικο)ξεκαθάρισε πως: «Σέβομαι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκή ιστορία. Σέβομαι ότι τον περασμένο χρόνο έβγαλε την ψυχή της Βιγιαρεάλ. Σέβομαι ότι διαθέτει δύο πρωταθλητές Ευρώπης με την Ελλάδα, τους Καραγκούνη, Κατσουράνη. Οπως και τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ. Παίκτες με χαρακτήρα.

Αλλά, η Ατλέτικο είναι Ατλέτικο. Το πρεστίζ της και μόνο επιτάσσει την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε γιατί να φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό;».


Απ’ τη μεριά του, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Αμπέλ Ρεσίνο αποχωρώντας απ’ τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπε εμφανώς χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση: «Γιατί να μην την επαναλάβουμε και με τον Παναθηναϊκό;».

Ευκαιρία στους «ξεκούραστους»

Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια με τη Σπάρτα Πράγας θα δώσει ο Χενκ Τεν Κάτε στο σημερινό φιλικό με τη Χόνβεντ (16:00) με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων των Ούγγρων. Την πρώτη του φετινή εμφάνιση με την «πράσινη» φανέλα θα κάνει ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή απ’ τον Ολλανδό προπονητή. Εκτός έμειναν οι Γκαλίνοβιτς, Σισέ, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Βύντρα, Μάτος και Σαλπιγγίδης.

Από το sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: