13 Αυγούστου 2009

Παναθηναϊκός: Αισιοδοξία ότι θα υπογράψει ο «Σάλπι»

Αισοοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα αποδεχθεί τους όρους που έθεσε στον μάνατζέρ του, Βαγγέλη Αγγελή, ο Κώστας Αντωνίου στο ραντεβού της Τετάρτης. Το «μπαλάκι» είναι πλέον στα χέρια του «Σάλπι», αφού ο σύλλογος δεν αναμένεται να ανεβάσει ούτε στο ελάχιστο την προσφορά του.
Αυτή τη στιγμή οι απολαβές του 28χρονου φορ φτάνουν τα 700.000 ευρώ, αλλά με τα μπόνους συμμετοχών αγγίζουν και τα 800.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός του προσφέρει για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2013, αποδοχές 800.000 ευρώ, συν 200.000 σε μπόνους. Η διαφορά είναι ότι αυτό δεν θα είναι μπόνους συμμετοχών όπως γινόταν μέχρι φέτος, αλλά νικών, αφού η διοίκηση κρίνει ότι έτσι οι παίκτες θα παθιάζονται περισσότερο για τη νίκη.

Ο Αγγελής δεν φαίνεται να έχει κάνει κάποια αντιπρόταση. Άλλωστε, η ΠΑΕ μοιάζει ανυποχώρητη. Μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και μέσα στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε τι γίνεται. Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο παίκτης αξιώνει 1 εκατομμύριο ευρώ πάγια, αλλά τόσο ο Αντωνίου, όσο και ο Πατέρας, ευελπιστούν ότι θα υποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: