13 Αυγούστου 2009

Ρεχάγκελ: “Οι Πολωνοί έπαιξαν σαν να έδιναν επίσημο παιχνίδι”


Στη διαφορετική αντιμετώπιση του αγώνα από τις δύο ομάδες απέδωσε την ήττα με 2-0 από την Πολωνία στο Μπίντγκοστς ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι οι Πολωνοί διεθνείς είδαν τον αγώνα ως επίσημο ενώ οι Έλληνες ως φιλικό.
Ο “χερ Ότο” δεν έδειξε να προβληματίζεται από την εικόνα της ομάδας και απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν στα επόμενα παιχνίδια με Ελβετία και Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
«Η Πολωνία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ορμητική μέσα στο γήπεδο. Η διαφορά μας σήμερα ήταν ότι εκείνοι αντιμετώπισαν το ματς ως επίσημο, ενώ εμείς ως φιλικό. Πήγαν το παιχνίδι στις προσωπικές μονομαχίες όπου ήξεραν ότι υπερτερούσαν, ενώ πίεσαν ψηλά», υπογράμμισε ο Ρεχάγκελ.

Σχετικά με το αν τον ανησυχεί η κακή εμφάνιση της ομάδας εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων, εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Θα συζητήσουμε γι’ αυτό όταν έρθουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Για τους παίκτες της Εθνικής σχολίασε: «Οι παίκτες μου δεν ήταν όσο έτοιμοι χρειαζόταν, αγωνιστικά, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού όπου οι αντίπαλοι είχαν διάθεση να τρέξουν».

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να καλέσει τους σαφώς ανέτοιμους Βασίλη Τοροσίδη και Γιούρκα Σεϊταρίδη κόντρα σε Ελβετία και Μολδαβία, απέφυγε και πάλι να δώσει ξεκάθαρη απάντηση: «Για τον Τοροσίδη και τον Σεϊταρίδη θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να έρθουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και τότε θα δούμε αν είναι έτοιμοι».

Σε αντίθεση με τον προπονητή του, ο Γιάννης Αμανατίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα: «Είναι κρίσιμο το επόμενο παιχνίδι και δεν πρέπει να μπούμε έτσι στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάναμε σήμερα. Να ξεχάσουμε τον αγώνα και να κοιτάξουμε τον επόμενο που είναι κρίσιμος. Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης είπε: «Δεν πήγαν καλά τα πράγματα σήμερα. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός τώρα και να μην μας επηρεάσει το σημερινό αποτέλεσμα. Σίγουρα, όταν χάνεις δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα από το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια»

Victor Chandler Live Casino

Δεν υπάρχουν σχόλια: