12 Αυγούστου 2009

Προστέθηκαν στη λίστα του ΟΣΦΠ Ντένις και Μόουτσε

Δυο νέα ονόματα ήρθαν στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προταθεί στους «ερυθρόλευκους» ο Αργεντίνος επιθετικός Χέρμαν Ντένις της Νάπολι, που για την προσεχή χρονιά δεν υπολογίζεται από τους «Παρτενοπέι» και ο συμπατριώτης του φορ Πάμπλο Μόουτσε της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Ντένις, μετά την απόκτηση του Κουλιαρέλα και του Χάφερ από την Νάπολι, περισσεύει στους ναπολιτάνους, οι οποίοι πρότειναν να τον παραχωρήσουν δανεικό στους πειραιώτες. Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός είναι μια σοβαρή περίπτωση, που ενδεχομένως απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, εξαιρετική περίπτωση είναι και αυτή του Πάμπλο Μόουτσε, τον οποίο παρακολουθήσαμε από κοντά στα δύο εν ελλάδι φιλικά της Μπόκα Τζούνιορς με Αρη και με ΑΕΚ, όπου έκανε... παπάδες. Ο 21χρονος επιθετικός πωλείται από την Μπόκα αντί 2-2,5 εκατ ευρώ, αν και πολύ δύσκολα θα καταλήξει στο λιμάνι.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται διατεθειμένοι να «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους την περίπτωση του άσου της Ίντερ, Αμαντίντο Μαντσίνι. Με δεδομένο πως υπάρχει συμφωνία με τους «νερατζούρι», οι πειραιώτες θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για να πείσουν τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό, πάντως κοιτούν και άλλες περιπτώσεις, με τον Νορβηγό Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν της Μπλάκμπερν να είναι ο τελευταίος που προστίθεται στη... μακρά λίστα τους.

Οσον αφορά τον Βίκτορ Ομπίνα, ο Νιγηριανός επιθετικός δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», αν καταθέσουν επίσημη πρόταση.

«Ας μου γίνει πρόταση και βλέπουμε...», ανέφερε με... νόημα ο Ομπίνα, για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ηΤζένοα, η Έβερτον και η Σάλκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: