6 Ιουλίου 2009

«Χτύπησε» ο Σισέ... με τα δύο πρώτα του γκολ στον ΠΑΟ

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα υποσχέθηκε πολλά γκολ στους φίλους του Παναθηναϊκού και με το... καλημέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ απέδειξε πόσο «καυτός» σέντερ φορ είναι και ότι η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι ιδιαίτερα ερωτική.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» βρήκε δυο φορές δίχτυα στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής στο Ιβερντόν της Ελβετίας στο δίτερμα που διεξήχθη και έδειξε ότι δεν αστειεύεται!

Συγκεκριμένα στο διπλό 8 επί 8 που έγινε ανάμεσα στους «πράσινους» (Τζόρβας, Μαχλελής, Καντέ, Μελίσσης, Κατσουράνης, Ρουκάβινα, Λέτο, Σισέ) και τους Πορτοκαλί (Καρνέζης, Σιμάο, Μενσά, Παντίδος, Νίνης, Σταμπολζίεφ, Χριστοδουλόπουλος Πετρόπουλος), οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3.

Για τους πρώτους σκόραρε δύο γκολ ο Σισέ (το ένα με πέναλτι, το άλλο με πλασέ από ασίστ του Λέτο) και ένα ο Κατσουράνης, ενώ για τους «Πορτοκαλί» τα γκολ πέτυχαν οι Νίνης, Σιμάο και Πετρόπουλος, με το τέρμα του τελευταίου να αποσπά το μεγαλύτερο χειροκρότημα (πήγε στο παραθυράκι του Τζόρβα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: