16 Ιουλίου 2009

Τεν Κάτε: "Στην ενδεκάδα Σισέ, Καντέ, Λέτο, Κατσουράνης"


Απόλυτα ικανοποιημένος από το νικηφόρο φιλικό (2-1) με την Γκρόιτερ Φιρτ, έμεινε ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι.
Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στην αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του, αναφέρθηκε σε "μάχη" των παικτών για θέση στο βασικό σχήμα ενώ τόνισε ότι στο επόμενο ματς με την Χόφενχαϊμ θα είναι βασικοί οι Σισέ, Λέτο, Καντέ και Κατσουράνης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή:

"Κάναμε προπόνηση όλοι μαζί το πρωί και μερικοί μόνο το απόγευμα. Ηταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς που θα παίξουμε με μία πιο δυνατή ομάδα, θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα".

- Άρα να υποθέσουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα δοκιμάσετε την ομάδα που έχετε στο μυαλό σας για το πρώτο επίσημο ματς;
"Πάνω κάτω δεν μπορώ να κάνω πολλές αλλαγές. Αν αλλάξεις οκτώ παίκτες, δεν θα είναι καλό για την ομάδα, οπότε δεν θα κάνω τόσες πολλές αλλαγές όπως σήμερα (σ.σ. χτες).

Θα παίξω με την ομάδα η οποία πιστεύω ότι θα είναι η καλύτερη για να αντισταθεί στον αντίπαλο μας, ο οποίος είναι πολύ ποιοτικός. Πρέπει σίγουρα να παίξουμε διαφορετικά απ’ ότι παίξαμε σήμερα
".

- Στο μυαλό σας έχετε κατασταλάξει σε κάποια ενδεκάδα ή θεωρείτε ότι ακόμα έχετε να βάλετε και άλλα κομμάτια στη σειρά;
"Όχι. Πρέπει να βάλω κάποια κομμάτια στη σειρά, όπως είναι ο Ζιλμπέρτο που μόλις ήρθε. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μέλος της βασικής ενδεκάδας κάτω από νορμάλ συνθήκες, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάποιες θέσεις. Ξέρω από τώρα κάποιες άλλες στις οποίες αναμένεται να γίνει μάχη".

- Η ομάδα με την οποία θα κληρωθείτε, θα προσαρμόσει και αναλόγως τα σχέδιά σας;
"Όχι, γιατί βρισκόμαστε σε προετοιμασία και μετά το τελευταίο φιλικό, έχουμε μία εβδομάδα καιρό να προετοιμαστούμε. Από τον τελευταίο προκριματικό, το πιο σοβαρό παιχνίδι για μένα είναι το επόμενο με τη Χόφενχαϊμ, όπου θα ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα οι Σισέ, Καντέ, Λέτο και Κατσουράνης".

- Τους νέους παίκτες πως τους είδατε σήμερα;
"Πρέπει να πείτε σωστά την ιστορία. Έχουν προπονηθεί μόνο δύο φορές, τί περιμένατε; Προπονήθηκαν και μπήκαν να παίξουν. Ήταν λογικό να μην είναι τόσο καλοί, γιατί έχουν βαριά πόδια.

Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι ακόμα και στο ματς αυτό, μπορούσες δεις την ποιότητά του Λέτο. Ο Σισέ έπαιξε μόνο δεκαπέντε λεπτά και δεν ήταν παιχνίδι για μπορέσεις να τους κρίνεις.

Ίσως στο επόμενο να παίξουν περισσότερο, να μπουν και να πάρουν το ρυθμό των αγώνων. Στο επόμενο ματς θα παίξω περίπου με την ομάδα που έχω στο μυαλό μου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: