16 Ιουλίου 2009

Γιόσι Αλτιντορ για Ολυμπιακό: "Εξαιρετική περίπτωση"


O Γιόσι Αλτιντορ είναι μία από τις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, ωστόσο, το θέμα έχει παγώσει τις τελευταίες ημέρες.
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν και κάτι καλύτερο, ενώ ο αμερικανός φορ δεν βιάζεται να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Με δηλώσεις του, πάντως, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "goal.com" ο Αλτιντορ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις επιλογές του και επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί επίσημη πρόταση. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα του εγγυηθεί ότι θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς θέλει να πάει με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο Μουντιάλ του 2010.

"Eμαθα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην Ισπανία και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην Βιγιαρεάλ. Θέλω πολύ να παίξω εκεί, καθώς είναι η ομάδα που με έφερε στην Ευρώπη. Oμως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κοντά και θέλω να παίξω κάπου που θα έχω χρόνο συμμετοχής", σχολίασε αρχικά ο Αλτιντορ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό:

"Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις επιλογές μου. Ισως να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σύλλογο που κατακτά συνέχεια το πρωτάθλημα, ενώ συμμετέχει συχνά στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Oμως έχω πολλές προτάσεις στα χέρια μου. Θα δούμε...", κατέληξε ο νεαρός αμερικανός σέντερ φορ.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα. Ο Αλτιντορ είναι μία από τις περιπτώσεις που πραγματικά τον ενδιαφέρουν, ωστόσο, υπάρχουν και μειονεκτήματα, όπως είναι το γεγονός ότι είναι άπειρος, αλλά και το ότι θα καταλάβει θέση ξένου. Εκτός του Αλτιντορ, οι ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους τον Εντού και τον Μάρκο Πάντελιτς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη με παίκτη, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: