27 Ιουλίου 2009

Αθλητικές Εφημερίδες: Και μεταγραφές και νέα σενάρια...

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα μπάσκετ Νέων ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και η καθιερωμένη αυτήν την εποχή μεταγραφολογία, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

«Golden Boys, τους αξίζει να δοκιμασθούν σε ψηλό επίπεδο, 90-85 την Γαλλία στην κορυφή της Ευρώπης» γράφει ο «Φίλαθλος» που επισημαίνει ακόμη «Παίζει ο Ομπίνα για Ολυμπιακό» και «Κίνηση για Μάντζιο θα κάνει η ΑΕΚ».

Ακόμη, το «Φως των Σπορ» έχει τίτλο «Αυτή είναι η λίστα του θρύλου» και «Το σήκωσε η χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ», ενώ η «Πράσινη» γράφει «Σύστημα εκτόξευσης το 4-3-2-1 για τον Παναθηναϊκό» και το «Derbysports» αναφέρει «Σκάζνι: Παίξτε με Σισέ».

Επίσης, η «Ωρα των Σπορ» γράφει «Λεονάρντο και Μάντζιο, τα σπρώχνουν στην ΑΕΚ», ενώ η «Sportday» έχει τίτλο «Τέσσερις μεταγραφές, Θανόπουλος και Μπάγεβιτς συμφώνησαν για τις επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ».

Τέλος, η «Goalnews» αναφέρει «Ναι τον θέλουμε, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει για Ομπίνα» και προσθέτει για την εθνική μπασκετ «Το μέλλον είναι εδώ και είναι χρυσό», ενώ ο «Πρωταθλητής» έχει τίτλο «Εκλεισε Μαντσίνι ο Ολυμπιακός, κλωτσάει ο παίκτης» και η «Εξέδρα των Σπορ» αναφέρει «Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για Μάντζιο».




Δεν υπάρχουν σχόλια: