27 Ιουλίου 2009

Με «Κάρα» αρχηγό ο ΠΑΟ... πετάει για την Πράγα


Ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι ο πρώτος αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι υπόλοιποι δύο είναι οι Κώστας Κατσουράνης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Η διαδικασία της εκλογής προέκυψε αφού πρώτα ο Χενκ Τεν Κάτε πρότεινε την πεντάδα αυτή και δεν υπήρξε αντίρρηση, κατόπιν συνεννόησης των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί, αφενός, πως ο Λουκάς Βύντρα αρνήθηκε να είναι μέσα στην πεντάδα των αρχηγών, ενώ το ίδιο έπραξε και ο «Σάλπι», που δεν θέλησε να είναι στην τριάδα.

Χωρίς Μουν στην Πράγα

Όπως αναμενόταν, ο Μπράις Μουν δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Κυριακή τις ενοχλήσεις που είχε στη δεξιά ποδοκνημική και ο Χενκ Τεν Κάτε αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή για την Πράγα.

Εκτός αποστολής, η οποία αναχωρεί αεροπορικώς τη Δευτέρα (10:00) για την τσεχική πρωτεύουσα, έμειναν επίσης ο Μάτος, που δεν υπολογίζεται, αλλά και οι Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος και Μελισσης για λόγους τακτικής.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν πάνω στις σέντρες-σουτ και στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μουν και Ρουκάβινα

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβας, Μαχλέλης, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Νίνης, Καραγκούνης, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ, Πετρόπουλος και Καρνέζης.

Στην προπόνηση έδωσε το «παρών» και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Τεν Κάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: