7 Ιουλίου 2009

Πατέρας: "Ο,τι πει ο προπονητής..."

Για τα "φλέγοντα" θέματα του τριφυλλιού, τις μεταγραφές, τις επικείμενες αποδεσμεύσεις παικτών αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μίλησε ο Νικόλας Πατέρας μετά το τέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, όπου συγκροτήθηκε σε σώμα.
"Πρώτα θα γυρίσει η ομάδα και μετά θα συζητήσουμε τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μέχρι τότε δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο", είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για να προσθέσει: "Εμείς είμαστε διοίκηση και δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα ως φίλαθλοι, δηλώνοντας εκ νέου ότι «θα κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής".

Οσον αφορά στους υπό αποχώρηση παίκτες, σημείωσε: "Βρισκόμαστε σε θετικό δρόμο και ο κ. Αντωνίου με ενημέρωσε ότι οι παίκτες που θα φύγουν βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις".

Για τα του ΔΣ και της συγκρότησης σε σώμα, είπε: "Συγκροτηθήκαμε σε σώμα και συζητήσαμε καθημερινά θέματα και διοικητικά ζητήματα. Μας απασχόλησαν και τα θέματα του Ερασιτέχνη. Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα στηρίξουμε το νέο διοικητικό σχήμα. Θα είμαστε στο πλευρό του νέου προέδρου, κ. Κίτσιου και περιμένουμε εικόνα από κάθε τμήμα προκειμένου να αναζητούσουμε χορηγούς με στόχο την εξυγίανση του Ερασιτέχνη".

Οταν ρωτήθηκε για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, απάντησε οτι "είμαστε αντίθετοί σε επιθέσεις κατά μετόχων της ΠΑΕ. Αυτά είναι απαράδεκτα και τα καταδικάζουμε. Οι κ.κ. Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος και Βαρδινογιάννης είναι κεφάλαια για τον Παναθηναϊκό και στο μέλλον θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους".
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ

Xωρίς να γίνει κάποια ουσιαστική αλλαγή, κάτι που αναμενόταν άλλωστε, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ, όπως αυτό είχε εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση της 30/6.Πρόεδρος του ΔΣ παραμένει ο Νικόλας Πατέρας και αντιπρόεδροι οι κ.κ. Αντώνης Αντωνιάδης και Γιάννης Βεκρής. Πάντως στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ αφήνει και κάποιες "αιχμές" για τα όσα έγιναν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, σημειώνοντας πως "προσωπικές επιθέσεις κατά μετόχων της ΠΑΕ είναι αντίθετες σε κάθε ενωτικό εγχείρημα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: