4 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Β΄ Σουηδίας: Τα δίνει όλα για την νίκη η Νόρκεπινγκ

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ: Τρίτη σερί ήττα πριν τη διακοπή και άρχισε η γκρίνια. Οι παίκτες του Νορντίν έπαιξαν μουδιασμένα στο ματς με τη Φάλκενμπεργκ και αν και είχαν ευκαιρίες, δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πως μπορούσαν τη νίκη. Σε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Κάλμαρ, παίζοντας με τη βασική ενδεκάδα.

«Δεν ξεχάσαμε το ποδόσφαιρο. Ολες οι ομάδες παρουσιάζουν κοιλιά σε κάποια φάση. Η δική μας είναι τώρα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες και να δούμε τι χρειάζεται, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη», υπερασπίστηκε τους παίκτες του ο Νορντίν. Η Γιόνσεπινγκ πάντως είναι χωρίς γκολ στα τρία τελευταία, όπου μετράει και ισάριθμες ήττες, ενώ έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στα έξι τελευταία ματς.

Επιστρέφει ο φορ Ρέντο (7/1) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον έτερο φορ Νόρντεριντ (2/0), που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή. Ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε ο αμυντικός Μπάκμαν (6/1) και έτσι η αποστολή είναι πλήρης για το σημερινό παιχνίδι.

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ:
Εκεί που δείχνει πως ανακάμπτει, τα γκρεμίζει όλα. Μετά την καλή εμφάνιση με τη Λιουνγκσκίλε, ήρθε η ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τη Λαντσκρόνα (2-4). Προηγήθηκε 2-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά μετά εξαφανίστηκε από το γήπεδο και δέχτηκε τρία γκολ.

«Δεν έχω σχόλια για την εικόνα μας. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε», είπε μετά το ματς ο προπονητής Μπέργκορτ. «Είχαμε την ευκαιρία στη διακοπή να μιλήσουμε για την επιθετική μας λειτουργία και να εργαστούμε με ένα διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που κάναμε πριν», συμπλήρωσε.

Εφυγε ο βασικός Βόσνιος τερματοφύλακας Βάζγκετς (11/0), που πήρε μεταγραφή για τη Σλασκ. Δεν προκαλεί ανησυχία αυτό, αφού ο Σκοπιανός Μπακίου είναι του ίδιου επιπέδου. Συμπλήρωσε κάρτες ο Βραζιλιάνος μέσος Μπάμπεργκ (12/1) και θα απουσιάσει, επιστρέφει στην αποστολή ο μέσος Μπούρκαρντ (10/3). Τα καλά νέα είναι πως επιστρέφει στην αποστολή ο επιθετικός από το Μαλάουι Μβουαφουρλίβουα (0/0), που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: