21 Ιουλίου 2009

Τεν Κάτε: “Θα πάνε όλα καλά κόντρα στη Σπάρτα”


Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τα ματς με τη Σπάρτα Πράγας εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε, κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία.
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε και ο νεοαποκτηθείς Ματίας Μπιέρσμιρ, ο οποίος τόνισε ότι μέρα με τη μέρα εντάσσεται όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.
«Παίξαμε φιλικά απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους και ομάδες που είχαν ποιότητα. Νομίζω κάναμε μια πολύ καλή δουλειά. Τώρα πλέον θα συνεχίσουμε την δουλειά μας εδώ στην Ελλάδα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθέσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Τεν Κάτε.

Σχετικά με τα παιχνίδια κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόουτς του “τριφυλλιού” εξέφρασε την άποψη ότι όλα θα πάνε καλά: «Αισιοδοξώ πως θα τα πάμε καλά με τη Σπάρτα, αν και ο αντίπαλος είναι δύσκολος και περισσότερος έτοιμος από μας. Εμείς πάντως τα πήγαμε καλά και περιμένω ανάλογη συνέχεια. Ολα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του, ο Μπιέρσμιρ υπογράμμισε: «Μέρα με τη μέρα πάω καλύτερα και αρχίζω να αφομοιώνω τη δουλειά της ομάδας. Σύντομα όλη η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη. Πλέον κοιτάμε το ματς με τη Σπάρτα και πιστεύω θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: