25 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Φινλανδία: Δυσκολίες για Γιάρο


ΓΙΑΡΟ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

ΓΙΑΡΟ:
Δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Τάμπερε Γιουνάιτεντ και έμεινε στο 0-0. Αν και είχε τις ευκαιρίες, κυρίως από στημένες φάσεις, να πάρει τη νίκη ενάντια στους κατόχους του Λιγκ Καπ δεν τα κατάφερε. Ο βαθμός δεν την ικανοποιεί αφού ήταν καλύτερη, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πιο σημαντική ευκαιρία, με ένα σουτ στο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Γιάρο, Μίκα Λαουρικάινεν, είναι συνεπαρμένος με την ιδέα ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια. «Σου προκαλεί πάντα ρίγος να αντιμετωπίζεις τον πρωταθλητή. Η μεγαλύτερη ανησυχία μας τώρα είναι ο τραυματισμός του Μάρκο Ματρόνε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς», ανέφερε.

Τιμωρημένος είναι ο βασικός τερματοφύλακας, Μάρκους Κολιάντερ (13/0). Σημαντικός ο τραυματισμός του μέσου Μάρκο Ματρόνε (14/1), ενώ εκτός είναι και ο αμυντικός Αχο (8/0). Διαθέσιμος θα είναι από το επόμενο παιχνίδι ο 21χρονος Γερμανός αμυντικός Τίλμαν Γκρόβε που αποκτήθηκε από την ομάδα νέων του Αμβούργου.

ΙΝΤΕΡ Τ.:
Βρίσκεται σε παρά πολύ κακή κατάσταση και χωρίς αυτοπεποίθηση. Γνώρισε την ήττα από τη Γιβάσκιλα με 1-0, κάνοντας και πάλι τραγικό λάθος στο κέντρο της άμυνας. Στο 12' ο Λαχτίνεν ανενόχλητος στη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ιντερ στη συνέχεια πήρε τα ηνία και λίγο πριν το τέλος είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι.

Την Τρίτη αγωνίστηκε στη Μολδαβία κόντρα στη Σέριφ για το Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε με 1-0 μένοντας εκτός Ευρώπης, αλλά ο προπονητής της Ιντερ, Γιομπ Ντράχτσμα, το έχει ήδη αφήσει στην άκρη. «Η Γιάρο είναι μια ομάδα με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού με τον δικό μας. Πιστεύω ότι θα είναι πάντως ένα ανοιχτό και συναρπαστικό ματς. Εχουμε αφήσει στην άκρη την Ευρώπη και τον αποκλεισμό από τη Σέριφ. Αναμένεται να γίνουν αλλαγές με παίκτες που είναι πεινασμένοι να δείξουν τις ικανότητές τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ραμίρεζ (14/1) που αποβλήθηκε κόντρα στη Γιβάσκιλα. Σημαντική η απώλεια του βασικού αμυντικού Λεχτόνεν (15/0), ενώ εκτός είναι και ο μέσος Περτότ (8/0) που δεν έπαιξε ούτε στην Ευρώπη. Ετοιμος ο στόπερ Βερίνο (13/1), ο οποίος ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε ενάντια στους νεοφώτιστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: