6 Ιουλίου 2009

"Το πλοίο των οργίων"


Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία, μετά από καταγγελίες γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού ότι οι άνδρες συνάδελφοι τους έβαζαν στοίχημα για το ποιος θα ρίξει τις περισσότερες στο κρεβάτι!

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κέβιν Ραντ δήλωσε «ιδιαίτερα ενοχλημένος», τονίζοντας πως αν επιβεβαιωθούν από τις έρευνες οι καταγγελίες, οι «δράστες» θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πρόσθεσε δε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγή επανάληψης παρόμοιων περιστατικών .

Εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού επιβεβαιώσε παράλληλα πως τέσσερα μέλη του του πλοίου "HMAS Success" στάλθηκαν πίσω στην Αυστραλία, μετά από τις καταγγελίες, ενώ τόνισε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού "7", στο πλοίο οργανωνόταν ένας ιδιότυπος διαγωνισμός και υπήρχε και χρηματικό έπαθλο για αυτούς που διακρίνονταν, καθώς το πλήρωμα του "HMAS Success" είχε βγάλει ταρίφα για κάθε γυναίκα που θα πλάγιαζε με κάθε ναύτη.

Η αποκάλυψη του "πλοίου των οργίων" έγινε, καθώς το "HMAS Success", με 220 μέλη πλήρωμα, βρισκόταν στη Σιγκαπούρη τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ναύτες κατέγραφαν τα απομνημονεύματά τους σε ένα βιβλίο το οποίο αποκαλούσαν "The Ledger" (λογιστικό βιβλίο), προκαλώντας ο ένας τον άλλον να κάνει τις περισσότερες? λογιστικές καταχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: