15 Ιουλίου 2009

Τελεσίγραφο σε "Σάρας"

Απάντηση εδώ και τώρα θέλει ο Παναθηναϊκός από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι "πράσινοι" δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα και του διεμήνυσαν πως θα πρέπει να απαντήσει στην πρόταση, που του έχουν καταθέσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" αποφάσισαν πως δεν γίνετε να εξαρτάται ο μεταγραφικός σχεδιασμός τους από τον "Σάρας" και του ζήτησαν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα άμεσα για να πορευτούν αναλόγως.

Ο λιθουανός από την πλευρά φαίνεται πως μέχρι τώρα έκανε τον δύσκολο μήπως κερδίσει κάτι παραπάνω από αυτά, που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος η πρόταση του "τριφυλλιού" ήταν συγκεκριμένη και δεν επρόκειτο να αλλάξει.

Πλέον το…μπαλάκι έχει περάσει για τα καλά στα χέρια του Γιασικεβίτσιους για τον οποίο σύμφωνα με τα ισπανική μέσα ενδιαφέρεται και η Μάλαγα. Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πάντως πως η πρόταση της ομάδας του Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες δεν φτάνει αυτή του Παναθηναϊκού όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: