27 Ιουλίου 2009

Δημοσίευμα του «Υahoo Sports» : Αϊβερσον για Ολυμπιακό με 10 εκ. ευρώ για δύο χρόνια;


Μετά τους Χίντο Τούρκγλου, Νέιτ Ρόμπινσον, Ντέιβιντ Λι, Λίνας Κλέιζα ένα ακόμη σπουδαίο όνομα από το ΝΒΑ, ήρθε να προστεθεί σε αυτή την μακροσκελή λίστα και είναι αυτό του Αλεν Αϊβερσον! Σύμφωνα με το «Υahoo Sports» ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού σούπερ σταρ και προτίθεται να καταθέσει πρόταση ανάλογη με αυτή στον Νέιτ Ρόμπινσον.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο αρχικά για τις επιλογές του Στέφον Μάρμπουρι ωστόσο αποφεύγει παρότι αναφέρει την Ευρώπη να εμπλέξει στην υπόθεση τον Ολυμπιακό.

Δεν γίνεται όμως το ίδιο και για τον Αλεν Αϊβερσον. Αντίθετα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να προτείνουν συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια.

Επισημαίνεται συγκεκριμένα: «Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον γκαρντ των Νικς, Νέιτ Ρόμπινσον και μία πηγή κοντά στη διοίκηση του συλλόγου είπε στο Yahoo Sports πως η ομάδα επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση δύο χρόνων για 10 εκατομμύρια δολάρια στον Άλεν Αϊβερσον».

Την προηγούμενη σεζόν ο 34άχρονος άσος είχε 17,5 πόντους ανά παιχνίδι, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Αγωνίστηκε για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς και των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Η περίπτωση του αντικειμενικά είναι δύσκολη, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Μέμφις Γκρίζλις οι οποίοι σκέφτονται να του κάνουν εκ νέου πρόταση, οι Μαϊαμι Χιτ και οι Λος Αντζελες Κλίπερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: