4 Ιουνίου 2009

Το πράσινο πάρτυ για το πρωτάθλημα! Φωτογραφίες από το γλέντι στα μπουζούκια...





Τα ξημερώματα της Πεμπτης (4/6) γιόρτασε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε και ο Ομπράντοβιτς με τους παίκτες του διασκέδασαν με την ψυχή τους. Παρόντες φυσικά στο γλέντι και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

Την Τρίτη (2/6) τα ξημερώματα οι παίκτες του Παναθηναϊκού βέβαια είχαν πάει στο Villa Mercedes για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα, αλλά αυτό ήταν το... άτυπο γλέντι. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στο Ποσειδώνιο, ώστε να διασκεδάσουν όλοι μαζί αγκαλιά με τις τρεις κούπες που κατέκτησε η ομάδα.

Πρώτοι έφθασαν στο Ποσειδώνιο οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ακολούθησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος κι έπειτα οι Χατζηβρέττας, Βεργίνης και Σερμαντίνι. Το πρώτο μεγάλο χειροκρότημα έπεσε όταν οι θαμώνες του μαγαζιού αντιλήφθηκαν την άφιξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ανάλογη ήταν και η υποδοχή στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα είχαν φτάσει στο γνωστό κέντρο όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το γλέντι άρχισε, με τον Γιασικεβίτσιους φυσικά να διασκεδάζει σαν έλληνας και να παρασέρνει και τους υπόλοιπους. Ο παραδοσιακός... λουλουδοπόλεμος άρχισε και η Παναθηναϊκή οικογένεια γιόρτασε το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο Σάρας δεν πείραζε απλά τους συμπαίκτες του, αλλά και την τραγουδίστρια Θέλξη. Μέχρι και τον σωματοφύλακά της έκανε ο λιθουανός άσος, που φυσικά έκλεισε το μαγαζί μαζί με τους Ομπράντοβιτς και Ιτούδη. Μοναδικός απών, ο Νίκολα Πέκοβιτς που για οικογενειακούς λόγους βρίσκεται στην πατρίδα του. Την παράσταση, πάντως, έκλεψαν οι μαζορέτες του Παναθηναϊκού, που ξεσήκωσαν τα πλήθη με τα τσιφτετέλια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: