4 Ιουνίου 2009

Και ο Ροτέν στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα

Ενα ακόμα όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, καθώς ο Γάλλος Ζερομ Ροτέν φέρεται να έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», χωρίς να βλέπουν αρνητικά το σενάριο, ειδικά στην περίπτωση που ο Λέτο δεν παραμείνει στο Λιμάνι.

Ο 31χρονος αριστερός μέσος, πωλείται από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχει ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό φέρεται από τα ΜΜΕ της πατρίδας του να απασχολεί τους νταμπλούχους,

«Η Λιόν ενδιαφέρεται για τον Ροτέν αλλά πήρε την απάντηση από τον Ροτέν ότι μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παρουσίαση των διαρκείας

Με κεντρικό σύνθημα «Θρυλική σχέση εμπιστοσύνης» θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού 8.000 κομμάτια, σε δύο περιόδους. Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 26 Ιουνίου οι κάτοχοι καρτών θα έχουν τη δυνατότητα ανανέωσης, ενώ από την 1η Ιουλίου θα μπορούν οι νέοι κάτοχοι να κλείσουν θέση στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ίδιες με τις περσινές, με μοναδική εξαίρεση τη θύρα 33, όπου η τιμή αυξάνεται από τα 1.950 στα 2.200 ευρώ, καθώς προστέθηκε στους κατόχους το δικαίωμα πάρκινγκ στο χώρο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: