25 Ιουνίου 2009

Στην εντατική ο Γιώργος Δεληκάρης!

Θύμα τροχαίου έπεσε την Πέμπτη ο Γιώργος Δεληκάρης ο οποίος βρίσκεται στην εντατική μονάδα στον Ευαγγελισμό.
Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του, που του προκάλεσε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 58χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος και όπως σημείωσαν οι θεράποντες ιατροί π τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

O Γιώργος Δεληκάρης που πέρασε στην ιστορία σαν ένας από τους πιο προικισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, είχε αναγκαστεί τον τελευταίο καιρό να βγάζει τα προς το ζην οδηγώντας ταξί. Ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του χάθηκε σε μια ατυχή επένδυση στην Αλβανία και ο "Ελληνας Μπεστ" αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Εδώ και χρόνια, πάντως, ο αριστεροπόδαρος χαφ η μετακίνηση του οποίου από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό είχε ξεσηκώσει θύελλα (και στα δυο στρατόπεδα των αιωνίων) είχε απομακρυνθεί από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Από την στιγμή που εγκατέλειψε (πρόωρα) το άθλημα, ελάχιστες φορές τον είδαν να παρακολουθεί ένα αγώνα, αποτελούσε πάντοτε δημοσιογραφικό στόχο για να μιλήσει και μόνο ο Μανόλης Σαριδάκης κατάφερε πριν από δυο χρόνια να δημοσιεύσει στα "Νέα" μια συνέντευξή του.

Η είδηση του τραυματισμού του προκάλεσε συγκίνηση σε όλο τον κόσμο. Ειδικά εκείνους που τον θυμούνται να χορεύει με τη μπάλα, φορώντας είτε τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού, είτε τα "πράσινα" του ΠΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: