26 Ιουνίου 2009

Υπέγραψε ο Σισέ!

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και από την συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης έμεινε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός που γνώρισε την αποθέωση από περίπου τρεις χιλιάδες φιλάθλους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος , κατευθύνθηκε προς τον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου δείπνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα, τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου αλλά και τον προπονητή των πράσινων Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Σισέ συνοδευόταν από την οικογένεια του και αυτό που είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι ότι έμεινε έκπληκτος από την συμπεριφορά όλων προς το πρόσωπο του αλλά και στους δικούς του ανθρώπους. «Είμαι εντυπωσιασμένος δεν μου έχει τύχει τίποτα παρόμοιο στη ζωή μου» ήταν κάποια από τα λόγια του Γάλλου.
Τα όσα έζησε χθες ο Τζιμπρίλ Σισέ, τον έκαναν να μιλάει με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την υποδοχή του κόσμου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μετά την αποθέωση, λοιπόν, που γνώρισε ο Γάλλος, κατευθύνθηκε μαζί με την οικογένειά του στον Αστέρα Βουλιαγμένης. «Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε», έλεγε ο Σισέ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει. Στη διαδρομή, πολλοί φίλοι της ομάδας τον αποθέωναν, διακόπτοντας ακόμη και την κυκλοφορία, με τον 28χρονο να χαμογελάει και να χαιρετά τους οπαδούς.

Όταν ο Σισέ συναντήθηκε με τον Νίκο Πατέρα, τον Κώστα Αντωνίου και τον Τεν Κάτε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ του είπε: «Τζιμπρίλ, δεν υπογράφουμε σήμερα, μην το μετανιώσεις αύριο»! Ο Γάλλος χαμογέλασε και ζήτησε να του φέρουν τα συμβόλαια. Ετσι, έβαλε την υπογραφή του και φωτογραφήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας. Στη συνέχεια, όλοι μαζί ήπιαν ένα ποτό στον Αστέρα.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Σισέ επανέλαβε: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο», για να πάρει την απάντηση από τον Πατέρα: «Ακόμη δεν έχει δει τίποτα». Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στον Καραγκούνη, ενώ θυμήθηκε και το παιχνίδι που είχε δώσει με την Οσέρ, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Λέτο: «Θα δώσει δύναμη ο Σισέ»

Έκπληκτος από την επικείμενη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Λέτο, μιλώντας στο ραδιόφωνο La Red. «Μιλάμε σοβαρά; Ο Σισέ θα έρθει στον Παναθηναϊκό; Είναι φανταστική μεταγραφή, σπουδαίος παίκτης, που μπορεί να δώσει δύναμη στην επίθεση. Δεν τον πρόλαβα στη Λίβερπουλ, αλλά θυμάμαι τις εμφανίσεις του εκεί. Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό με τον Σισέ», είπε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για την υπόθεση του Γάλλου στράικτερ.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Ελλάδα κι έχει μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και ειδικά στο Champions League. Έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, κι έναν Έλληνα, τον Καραγκούνη, που είναι φοβερός στη μεσαία γραμμή. Και κόσμος του είναι φανατικός και ελπίζω να με αγαπήσουν. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι. Στο γήπεδο θα δείξω την αξία μου».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει αύριο το πρωί στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: